Connect with us

Uncategorized

Ti έγινε στην football league2..

Published

on

Ο Πανηλειακός κέρδισε το ντέρμπι του 1ου ομίλου στη Football league 2 με 1-0 τον Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη και εκμεταλλευόμενη το στραβοπάτημα της Προοδευτικής απολαμβάνει την κορυφή με τρεις βαθμούς διαφορά.

Το παιχνίδι στη Ριζουπολη ήταν αμφίρροπο Ο Καφαντάρης με τέρμα, που σημείωσε στο 85′, χάρισε στην ομάδα του Πύργου το τρίποντο.

εκτός έδρας νίκη σημείωσε και η Καλαμάτα, που με γκολ του Κωστή στο 89′ νίκησε τον Ηλυσιακό στο “Γρηγόρης Λαμπράκης”. Με το τρίποντο αυτό, η “μαύρη θύελλα” έπιασε στη 2η θέση την ομάδα του Κορυδαλλού, φτάνοντας τους 10 βαθμούς.

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης επιστρέφει στη Μαγουλα και ο Αστέρας, που με το ίδιο σκορ (1-0) επικράτησε του ΠΑΟ Ρουφ. Βαθμολογική ανάσα για τον Αστέρα, που έφτασε τους 7 βαθμούς.

Μεγάλη νίκη για τον Ρούβα στο Ηράκλειο με 2-0 επί του Κεραυνού Γλυφάδας. Οι τρεις ποντοι ήρθαν για τους κρητικούς στις καθυστερήσεις, όταν και σημειώθηκαν και τα δύο τέρματα. Αυτοί οι τρεις βαθμοί είναι οι πρώτοι για την ομάδα του Ρούβα, που έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα.

 

2οs όμιλοs Football League 2

Συνεχίζει την πορεία χωρίς ήτα στον 2ο όμιλο της Football League 2 ο Εθνικός Γαζώρου, ο οποίος πέρασε και από την έδρα του Βατανιακού με 2-1, ενώ σε συνδυασμό με το 0-0 της Νίκη Βόλου στη Λευκάδα κόντρα στον τοπικό Τηλυκράτη, αλλά και την ήττα του Τυρνάβου με 2-1 από τον Μέγα Αλέξανδρο, αύξησε τη διαφορά του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Απόλλων Καλαμαριάς επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Δόξας Κρανούλας, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε και ο Οικονόμος τον Οδυσσέα Αναγέννησης, ο Αετός Σκύδρας έχασε 2-0 εντός έδρας από τους Πόντιους Κατερίνης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply