Connect with us

6ος Όμιλος

Παντελίδης: “Να αποδείξουμε ότι ο Ιωνικός είναι μεγάλη ομάδα”

Published

on

Αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που στα δύσκολα στηρίζει τον Ιωνικό και το δείχνει με κάθε τρόπο και η αναφορά μας γίνεται στον Δημήτρη Παντελίδη.

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με την Προοδευτική, ο αρχηγός του ιστορικού συλλόγου παραχώρησε δηλώσεις όπου αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται λέγοντας

Σίγουρα το κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή είναι λίγο περιέργο. Η ομάδα πέρυσι δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο της, ο κόσμος έιναι δικαιλογημένα μουδιασμένος. Γίνεται μια νέα προσπάθεια και ο καθένας πρέπει να στηρίξει. Είναι στο χέρι μας νομίζω να αποδείξουμε ότι ο Ιωνικός είναι μεγάλη ομάδα και να το υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο’.

Ερωτηθείς για το ντέρμπι που ακολουθεί στο Κορυδαλλό, ο αρχηγός του Ιωνικού ειπε “Σίγουρα είμαστε μια νεα ομάδα. Η ψυχολογία είναι σε καλά επίπεδα. Θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό και ελπίζω στο τέλος να χαμογελάσουμε εμείς”.

Στον επίλογο του έστειλε το δικό του μηνυμα στο κόσμο λέγοντας: “Ο κόσμος κάθε χρόνο δείχνει ότ ιείναι δίπλα μας. Εχει περάσει πολλά αλλά θέλω να δώσω την υπόσχεση ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου”.