Connect with us

stoplekto

Ενισχύθηκε σημαντικά ο ΑΟΑΔ

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στον ΑΟ Αγίου Δημητρίου από το ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα όπου σε δυο αγώνες έχει σημειώσει ισάριθμες νίκες.

 Η παρουσία του νεοαποκτηθέντος κεντρικού αμυντικού Στέργιου Καραγιάννη έδεσε τα μετόπισθεν της ομάδας  που φέτος δείχνει ένα νέο πρόσωπο . Ο έμπειρος αμυντικός που έχει αγωνιστεί σε Αργοναύτη , ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού, Χαραυγή , Περαμαϊκό, ΑΣ Δραπετσώνας κ.α με σημαντικές παραστάσεις σε   δυνατά πρωταθλήματα αναμένεται να συμβάλει άμεσα στο δέσιμο της νέας ομάδας και ήδη έχει δείξει τα πρώτα του δείγματα .

Επίσης σημαντική και η  προσφορά μέχρι τώρα των δυο ακόμα νεοαποκτηθέντων . Του 25χρόνου αμυντικού Αλέξανδρου Κουτσόγιωργα από τον Ήφαιστο και του 18χρονου ταλαντούχου μεσοαμυντικού Χρήστου Τσαούση από τον ΑΟ Καραβά.

Όλοι τους αποτελούν πολύτιμα εργαλεία για τον προπονητή της ομάδας Σίμο Καραγιαννίδη που καταβάλλει σημαντική προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της.

*Το ΔΣ  του ΑΟΑΔ ευχαριστεί τα σωματεία του Ηφαίστου (και ιδιαίτερα  τον πρόεδρο κ. Μαλαδάκη) και ΑΟ Καραβά για την παραχώρηση των παραπάνω παικτών και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν και υλοποίηση των στόχων τους

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply