Connect with us

Uncategorized

Ο Τσιγκούλης στον πάγκο της Τριγλίας..

Published

on

Ο Πέτρος Τσιγκούλης είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Στάθη Ασλάνογλου στον πάγκο της Τριγλίας Ραφήνας. Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» τα βρήκε σε όλα με τον έμπειρο τεχνικό και πλέον ο Τσιγκούλης θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου ως το τέλος της σεζόν.
Η διοίκηση Τριγλίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Στάθη Ασλάνογλου για τη συνεργασία, καλωσορίζοντας παράλληλα τον Πέτρο Τσιγκούλη στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: “Ο Στάθης Ασλάνογλου είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για τη Ραφήνα. Είναι ο αναμορφωτής της την τελευταία πενταετία. Την παρέλαβε στις τελευταίες θέσεις της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ και την μετέτρεψε σε έναν πρωταγωνιστή στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. Οι επιτυχίες του Στάθη Ασλάνογλου ήταν η άνοδος στη Δ’ Εθνική μετά από 22 χρόνια, η κατάκτηση της 2ης θέσης στο περσινό πρωτάθλημα και η παρουσία της ομάδας σε δύο τελικούς Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.Ευχαριστούμε τον Στάθη Ασλάνογλου για τη μεγάλη του προσφορά, είμαστε πάντα ευγνώμονες και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο’. Ανάλογη εκτίμηση υπάρχει και προς το πρόσωπο του Πέτρου Τσιγούλη, για τον οποίο τονίστηκε χαρακτηριστικά από τη διοίκηση των ¨κιτρινόμαυρων” το ότι “καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Τριγλίας το μέλος της Πέτρο Τσιγκούλη.

γράφει ο Κυριάκος Παντζαρίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply