Connect with us

Uncategorized

Δόξα Δράμας – Άρης 1-3

Published

on

Με πρωταγωνιστή τον Νέρι Καστίγιο που σκόραρε δις (31′, 86′), ο Άρης πέτυχε την πρώτη του νίκη με τον Μασάδο στον πάγκο του και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Η Δόξα Δράμας ήταν αξιόμαχη στο Καυτανζόγλειο, δεν κατάφερε όμως να σταματήσει τον ανεβασμένο Άρη της τελευταίας περιόδου.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς ρυθμό και τα πρώτα δέκα λεπτά κινήθηκαν στην μετριότητα.Μετά την ανεπανάληπτη ευκαιρία του Σανκαρέ, η ομάδα της Δράμας κατάλαβε πως πρέπει να πιέσει. Οι καρποί της πίεσης αυτής ήρθαν γρήγορα, καθώς στο 20′ ο Παπαδόπουλος εκμεταλλέυτηκε το κακό διώξιμο του Βελλίδη και έκανε το 1-0. Αμέση ήταν η απάντηση όμως του Άρη, καθώς στο επόμενο λεπτό ο Ακόστα ισοφάρισε, ενώ στην συνέχεια του εκρηκτικού εικοσαλέπτου έγινε και το 1-2, μετα από πάσα του πολύ καλού Ούμπιντες και τελείωμα από τον Καστίγιο. Έτσι έκλεισε το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης από το ξεκίνημα είχε την κατοχή, με την Δόξα να περιμένει, κυνηγώντας τις αντεπιθέσεις. Μέχρι το 70′, μόνη καλή φάση ένα τετ α τετ Κασίγιο-Σέρεμετ, που βρήκε νικήτή τον τερματοφύλακα των Μαυραετών. Ένα εκρητκικό τρίλεπτο μεταξύ 70′-73′, με δύο φάσεις για τον Άρη και μία για την Δράμα δεν έφερε γκολ και τότε η ομάδα της Δράμας αποφάσισε να πιέσει για την ισοφάριση. Το μόνο που κατάφερε όμως ήταν να αφήσει εκτεθειμένη την άμυνά της, με αποτέλεσμα στο 86′ ο Καστίγιο να βρει τον κενό χώρο και να κάνει το 1-3, τελειώνοντας το παιχνίδι.

 

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Βάντερσον, Μπριλλάκης, Λίμα, Σικαλιάς (79′ Αμπουμπακάρι), Παπαδόπουλος, Ψυχογιός (46′ Αραβίδης), Σοϊλέδης, Ουέλινγκτον (69′ Ρούτσης)

 

Άρης (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο (90′ Κατίδης), Ντίκο, Καστίγιο (90’+1 Τριανταφυλλάκος), Καζναφέρης, Σανκαρέ, Φατί, Ουμπίδες (69′ Τόχα), Μίτσελ, Καπετάνος, Ακόστα

 

Διαιτητής: Α. Κάκος

Βοηθοί: Δ. Γκάγκας, Σ. Γουργιώτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply