Connect with us

Uncategorized

Η Κέρκυρα με φύλακα άγγελο τον Αναστασόπουλο 1-1 στο Αγρίνιο..

Published

on

Με τον τερματοφύλακα της Αναστασόπουλο να είναι ο καλύτερος παίκτης της, η Κέρκυρα μόνο ικανοποιημένη μπορεί να είναι μετά το 1-1 στην έδρα του Παναιτωλικού. Το παιχνίδι κινήθηκε στο ίδιο τέμπο, με μια μετριότατη Κέρκυρα και έναν Παναιτωλικό που παρά τις ευκαιρίες και την επιθετική του φιλοσοφία δεν κατάφερε να νικήσει τον εξαιρετικό Αναστασόπουλο παρά μόνο από την άσπρη βούλα. Το τελικό 1-1 αφήνει με θλίψη τους Αγρινιώτες, που άξιζαν κάτι καλύτερο, καθώς και τον προπονητή τους, Μπάμπη Τεννέ, με τον φόβο της απόλυσης…

 

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Παναιτωλικό. Μόλις στο 4′, ο Καμαρά ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε ο Σιόντης κάνοντας το 1-0, και το ημίχρονο συνεχίζεται με πολλές χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους. Αυτά μέχρι το 27′ και το απίστευτο γκολ του Γραμμόζηαπό εκτέλεση φάουλ.Ο ρυθμός στην συνέχεια πέφτει και το ημίχρονο κλείνει χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο, παρά την διαρκή πίεση του Παναιτωλικού.

Στο β’ μέρος, το νωθρό ξεκίνημα και των δύο ακολουθεί η άνοδος του Παναιτωλικού, ακόμα περισσότερες ευκαιρίες αλλά και ακόμα περισσότερες..επεμβάσεις του Αναστασόπουλου, που έπαιζε μέχρι το τέλος μόνος του απέναντι στους επιθετικούς των γηπεδούχων.

Το γκολ του Αναστασιάδη στις καθυστερήσεις δεν μέτρησε σωστά, αφού ο αμυντικός του Παναιτωλικού φέρθηκε απερίσκεπτα και δεν άφησε την μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα μετά το πλασέ του Καμαρά.

 

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κούσας, Μουμίν, Μπουμάλ (60’ Μπελεβώνης), Παλαιολόγος, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης (46’ Πασάς), Σιόντης (87’ Αναστασιάδης), Άντι, Καμαρά.

 

Στον πάγκο: Τσενάμο, Γκόλιας, Καπνόπουλος, Ζέρης.

 

-Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Αναστασόπουλος, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καλατζής, Αγρίτης (88’ Γιάντσης), Μαϊστόροβιτς, Οσμάν, Γκουστάβο, Μαρτίν, Ιωάννου (61’ Μπάρκογλου).

 

Στον πάγκο: Χάμπερ, Χαμπλ, Ζιάμπαρης, Ηλιάδης.

 

Διαιτητής: Κουκουλάκης

Βοηθοί: Βασιλειάδης, Τάτσης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply