Connect with us

Uncategorized

Βαθμό στη Σάμο ο ΑΟ Περιστερίου

2-2 το ματς

Published

on

Με ισοπαλία 2-2 έληξε ο αγώνας ανάμεσα στον Καρλόβασι και το Περιστέρι.

Στο 24′ οι «κόκκινοι» πήραν το προβάδισμα στο σκορ, χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Μπόσιος. Η απάντηση για τους νησιώτες ήρθε ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση των 45′ με το Τσιομπάι.

Στο β’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Λάκη Χαριλάου ισορρόπησαν το παιχνίδι φτάνοντας στο γκολ στο 60′, με τη διαιτητή της συνάντησης Κασκαντίρη (ΣΔ Δυττικής Αττικής) να ακυρώνει το τέρμα ως οφσάιντ. Ωστόσο στο 73′ ο Κατσιάνης έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, μέσα σε κλίμα ένθερμων πανηγυρισμών. Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Μαρζάβα με δεύτερη κίτρινη. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν με το καλύτερο τρόπο το αριθμητικό τους πλεονέκτημα φτάνοντας τελικά στην ισοφάριση στο 83′ με το Νησαριώτη.

ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΣΑΜΟΥ: Καλατζής, Δάγκας, Μαυρέλος, Κατσιλιέρης, Κουφογιάννης, Δριτσάκης, Τσιομπάι, Μπούρκας, Μαρζάβας, Καραμαρούδης (80′ Πλατίγκος), Α. Κατσιάνης

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Κέμπας, Λεβέντης (74′ Μπουρής), Βασίλογλου, Ποστόλης, Συμεωνίδης, Μπόσιος, Αθανασίου, Μπονιάκος (84′ Χέλμης), Νησαριώτης, Μπέλης, Ελευθεριάδης.

 

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply