Connect with us

Uncategorized

Σφαγή.. του Αστέρα Μαγούλας στον Πύργο – Τρεις αποβολές- Ένταση στο γήπεδο..

Φωνάζουν για Τάσση και φιλοξενία στην Μαγούλα

Published

on

Ο Πανηλειακός νίκησε 3-1 τον Αστέρα Μαγούλας σε ένα επεισοδιακό ματς με τους φιλοξενούμενους να έχουν σοβαρά παράπονα από τον ρέφερι της αναμέτρησης Τάσση.

Φάσεις και Γκολ..

Στο 14′ : Ωραία προσπάθεια του Μανίκα από δεξιά μέσα στην περιοχή, αλλά κακό το τελείωμα της φάσης.

Στο 15’διαγώνιο σουτ και πάλι από τον Μανίκα λίγο άουτ.

.

Στο 28′ οι γηπεδούχοι κάνουνν ουσιαστικά την πρώτη τους ευκαιρία στον αγώνα, κόρνερ του Λώττα, κεφαλιά ο Κολόκα λίγο άουτ.

Στο 57′ φάουλ με τον Σωτηρόπουλο, η μπάλα περνάει από όλους και ο Χρυσάφης δίώχνει πάνω στην γραμμή με τον βοηθό Νάρη να τρέχει στην σέντα για γκολ. Στο σημείο αυτό οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα και υπήρξε διακοπή του αγώνα με τον διαιτητή της αναμέτρησης Τάσσης  να αποβάλη τον προπονητή του Αστέρα κ. Βογιατζή.

Στο 75′ οι φιλοξενούμενοι μένουν με δέκα μετά την αποβολή του Έβερετ με κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ με υπόδειξη του 4ου διαιτητή

Στο 84′ ο Πλαστουργός με σούτ έξω από την περιοχή κάνει το 2-0 για τον Πανηλειακό

Στο 86′ ο Κολόκα ανατρέπει τον Χρυσάφη και ο ρέφερι καταλογίζει το πέναλτι, που εκτελεί ο ίδιος και μειώνει σε 2-1 για την ομάδα της Μαγούλας.

Στο 88′ αυστηρή κόκκινη κάρτα στον Μπούγια που μόλις μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Και οι φιλοξενούμενοι μένουν με 9 ποδοσφαιριστές

Στο 89′ ο Τομαράς με πλασέ κάνει το τελικό 3-1.

Στο 90’ ο Λάμπρου βλέπει την κόκκινη κάρτα και ο Αστέρας μένει με 8 ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο που υπάρχει μεγάλη ένταση μεταξύ των παικτών των δύο όμάδων και που με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων δεν πήραν πολύ μεγάλη έκταση. Μετά από 4λεπτη διακοπή ο δαιητητής ξεκίνησε το παιχνίδι και άμεσα σφύριξε την λήξη της συνάντησης.

Στο τέλος οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλά παράπονα από το διαιτητή και από τη φιλοξενία και σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν πήγαν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Κακή η διαιτησία του Τασσή (Αθηνών).

ΒΟΗΘΟΙ: Ναρής (Αθηνών), Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας)

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Θεοδωρακόπουλος, Βατσής, Ακπαρίδης,Ταφαρλής, Κολόκας, Θωνιάτης, Λώττας (46′ Καφαντάρης), Κυριακίδης, Μπράβος (46′ Σωτηρόπουλος), Μανιάτης (80′ Πλαστουργός), Τομαράς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Αγριμάκης, Κουσουρής, Μάρης (70′ Ιορδανίδης), Τσούπρος, Κολοβός, Κονέ (87′ Μπούγιας), Χρυσάφης, Έβερετ, Λελούδας (70′ Σερέπας), Μανίκας, Λάμπρου.

 Γράφει ο Χ.Ντάρδας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply