Connect with us

Γ Εθνική

Δεν σταματάει κανείς τον Πλατανιά!

Published

on

Τελικά που θα σταματήσει; Μάλλον πουθενά! Ο Πλατανιάς πήρε μία ακόμη πολύ σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα της Football League, επικρατώντας στην έδρα του με 3-0 του Εθνικού Αστέρα και δείχνει ασταμάτητος στην πορεία πρωταθλητισμού που κάνει.

 

Για έναν ακόμη αγώνα, πρωταγωνιστής των «ερυθρόλευκων» ήταν ο Μάρκος Μαραγκουδάκης, ο οποίος σημείωσε τα δύο (52’, 89’) από τα τρία τέρματα της ομάδας του, φτάνοντας συνολικά στα εφτά γκολ την φετινή σεζόν. Σκόρερ για τους «Κρητικούς» χρήστηκε και ο Ναζλίδης (82’).

 

Από την άλλη, ο Εθνικός Αστέρας των πολλών προβλημάτων δεν κατάφερε να πάρει κάτι από αυτό το ματς και στρέφει πλέον την προσοχή της στα επόμενα παιχνίδια.

 

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτετσιώτης, Ραπτάκης (27′ Μιρτσέτα), Τζανής, Δέντσας, Μαραγκός, Μαραγκουδάκης, Γκονζάλες (83′ Παπαζούδης), Δράμι (76′ Πάγκαλος), Ναζλίδης.

 

Εθνικός Αστέρας (Πέτρος Δημητρίου): Γκίτκος, Παπαθανασίου (55′ Λαγός), Πασκούλεφ, Λαμπρόπουλος, Παληγεώργος, Παντίδος, Μαστρογιάννης, Γιανγκλάντιν (28′ Κασνέτσης), Πασάς, Νάστος, Γιακούμπι.

 

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply