Connect with us

8ος Όμιλος

Ερμής Ζωνιανων-Μυλοπόταμος 1-1

Published

on

Το Ρεθυμνιώτικο ντέρμπι δεν ανέδειξε νικητή αφού Ερμής και ΑΕ Μυλοποτάμου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, αποτέλεσμα που δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση καμία από τις δυο ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Μόλις στο 5′ ο Σκουτέλης έκανε τη σέντρα με τον Ηλιόπουλο να σουτάρει και τη μπάλα να βρίσκει σε πόδι αμυντικού. Στο 10′ ο Κιάσσος έκανε το σουτ για την ΑΕΜ με τη μπάλα να φε΄γει άουτ, ενώ στο 12′ η προβολή του Βιτώρου πέρασε άουτ. Στο 20′ ο Ηλιόπουλος έκανε το 1-0 με ωραίο σουτ μετά από πάσα του Πρωτογεράκη, με τον Βαρούχα 6′ αργότερα να ισοφαρίζει σε 1-1 μετά από ατομική ενέργεια. Στο 42′ ο Ρηγάκης έκανε τη σέντρα με τον Βαρούχα να πιάνει το σουτ στη κίνηση όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ. Στο 52′ ο Δελήμπασης έκανε ωραία σέντρα στον Δομήνικο Πλουσή που έπιασε τη κεφαλιά με τον Ανδρεαδάκη να σώζει. Στο 84′ ο Βασίλης Πλουσής έκανε τη σέντρα, όμως η προβολή του Σκουτέλη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 93′ αποβλήθηκε με δεύτερη κιτρινη ο αρχηγός της ΑΕΜ, Στέλιος Δελήμπασης.

ΕΡΜΗΣ (Δημήτρης Βολονάκης) Ανδρεαδάκης, Ρουμπάκης, Ακαζού, Χατζηβασίλης, Πρωτογεράκης (85′ Γεμιστός), Γιακουμάκης, Σταθόγλου, Λεματιερ (55′ Β. Πλουσής), Σκουτέλης, Ηλιόπουλος, Παπουτσής (73′ Κοτζαδάκης).

ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ (Γιώργος Κόλτζος) Κελαϊδης, Πιτσόκος, Πλουσής Δ., Σηφάκης, Μυρθιανός, Δελήμπασης, Ξαγοράρης (53′ Μερτίρι), Βιτώρος (74′ Νύκταρης), Βαρούχας, Ρηγάκης.