Connect with us

6ος Όμιλος

Δελαπόρτας: “Το όμορφο ποδόσφαιρο που αποδώσαμε δεν συνοδεύτηκε με τίτλο”

Published

on

Κατά κοινή ομολογία ο Ιάλυσος πραγματοποίησε μια χρονιά αναμενόμενη λίγο πολύ για όσους γνώριζαν την ομάδα και τις επιλογές που έγιναν το καλοκαίρι από το Μιχάλη Χατζηνικήτα.

Ο ισχυρός άνδρας των “τοξοβόλων” αποφάσισε να στηρίξει το Ροδίτικο στοιχεί έχοντας ίσως τους καλύτερους παίκτες του νησιού στο έμψυχο δυναμικό.

Ένας εξ αυτών ήταν και ο Γιώργος Δελαπόρτας.

Ο έμπειρος επιτελικός μέσος που αποτελεί μια… κατηγορία μόνος του βοήθησε σημαντικά τους νησιώτες και η μεγαλύτερη απόδειξη σε αυτό αποτελεί το γεγονός ότι κέρδισε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στον 6ο όμιλο.

Ο ίδιος με δηλώσεις του stoplekto.gr αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό λέγοντας: “Είναι σημαντικό επίτευγμα αλλά αυτό οφείλεται στην ομαδική δουλειά. Όλοι μαζί δουλέψαμε και το αποτέλεσμα ήταν αυτό. Είμαι χαρούμενος για το προσωπικό τίτλο αλλά θα ήθελα και η ομάδα να πετύχει κάτι περισσότερο φέτος γιατί έδειξε ότι έχει τις ικανότητες και τις προδιαγραφές”.

Σχολιάζοντας την πορεία της ομάδας του, ο Δελαπόρτας είπε: “Ξεκινήσαμε με στόχο να κάνουμε πρωταθλητισμό και θεωρώ ότι από τη στιγμή που δεν πετύχαμε το σκοπό αυτό δεν έχουμε πραγματοποιήσει επιτυχημένη χρονιά”.

Σε ερώτηση για το φετινό πρωτάθλημα σε σχέση με τον περσινό μαραθώνιο, ο Ροδίτης άσος είπε: “Η διαφορά σίγουρα που φαίνεται είναι ότι υπήρχαν λιγότερες ομάδες στον όμιλο και το παραμικρό στραβοπάτημα το πλήρωνες μέχρι και την τελευταία στιγμη. Δεν ξέραμε κάθε εβδομάδα εάν θα βρισκομάσταν στην κορυφή ή κάτω από τη ζώνη”.

Ο Δελαπόρτας δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την αποχώρηση των Παναγιώτη Σπάρταλη και Σάββα Παφιάκη από τον “τοξοβόλο” υποστηρίζοντας: “Θεωρώ ότι κλείνει ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα του Ιάλυσου. Και τα δυο παιδιά ήταν αρχηγοί με όλη τη σημασία της λέξης και σίγουρα θα λείψουν κυρίως από τα αποδυτήρια και γενικότερα από την ομάδα”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη χρονιά που πραγματοποίησε ο Ιάλυσος: “Επαναλαμβάνω ότι παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο στον όμιλο και μας στεναχώρησε που δεν συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του τίτλου”.

Σε ερώτηση για το τι ήταν εκείνο που στέρησε από την ομάδα του την άνοδο, ο έμπειρος ποδοσφαιριστές είπε: “Δε θέλω να πω εξωαγωνιστικά θέματα απλά νομίζω ότι τα δυο ματς που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στην έδρα μας κόντρα σε Λουτράκι και Ιωνικό ήταν αυτά που μας στέρησαν το πρωτάθλημα”.