Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πεντάρα ο Άρης Πετρούπολης στην Αθηναϊδα με σούπερ Ηλιάδη και Τσάτσα

Published

on

Το καθήκον του έκανε ο Άρης Πετρούπολης επικρατώντας με 5-1 της Αθηναϊδας.

Σε μεγάλη ημέρα βρέθηκε ο Σάββας Ηλιάδης που πέτυχε δυο γκολ και έφτασε τα 19 ξεπερνώντας τον Δημήτρη Καλλιμάνη στον πινακα των σκόρερ.

Στο 11′ ο Τσάτσα σούταρε η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ηλιάδης έκανε το 1-0. Μόλις στο 14′ η προσπάθεια του Τσάτσα κατέληξε στο δοκάρι για να έρθει ο Σπανός και να κάνει το στο 27′ το 2-0. Στο 36′ ο Θανόπουλος έκανε το 3-0, με τον Τσάτσα να πετυχαίνει το καλύτερο γκολ της χρονιάς στο 40′ κάνοντας το 4-0. Το 5-0 έγινε από τον Ηλιάδη στο 42′..

Δοκάρι για τον Άρη είχε στο 20′ ο Μακρίδης με φάουλ.

Στο 62′ ο Βασιλάκος έχασε πέναλτι τη μπάλα στο δοκάρι, με τον ίδιο να βλέπει το σουτ που επιχείρησε στην επαναφορά να καταλήγει στο δοκαρι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λυερός στα μέσα του β’ μέρους (67′ με πέναλτι)..

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές) Αποστόλου, Ζαρκαδούλας (46′ Βασιλάκος) Βλάχος, Παπαπαναγιώτου, Λίτσης, Μακρίδης (75′ Παούρης), Τσάτσα, Σπανός (81′ Κοντογονης), Ηλιάδης, Κατσής (46′ Κυριαζής), Θανόπουλος.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Λεωνίδας Μπακογιάννης) Βήχας, Τσελικας, Γκιζέπι, Κινδιλίδης, Ρόκος, Κανδαλέπας, Χαλεπιάς, Λυγερός, Ράπι, Αντωνακόπουλος, Βαγγέλης.