Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στη Β’ ΕΠΣΠ(28/4)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφουν οι Αντώνης Δαρζέντας και Φώτης Περιφάνης

 

Ατρόμητος Κερατσινίου- ΑΟΚ Φαλήρου 1-2

 

Τη νίκη που χρειαζόταν για να τον βάλει στα μπαράζ  ανόδου πήρε ο ψυχωμένος ΑΟΚ Φαλήρου, καθώς λύγισε στη Χαραυγή τον πρωταθλητή Ατρόμητο Κερατσινίου με 2-1 και θα ξεκινήσει στα πλέι οφ από την τρίτη θέση με 1 βαθμό.

Πρωταγωνιστής για τους Τζιτζιφιώτες ο «δαιμόνιος» Ντρούγκας, που πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του(25’, 83’).

Ο Ατρόμητος είχε ισοφαρίσει με τον  Τσιανάκα στο 44’.

Στο 90’ οι Τζιτζιφιώτες έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Μέτχαντ με δεύτερη κίτρινη.

Παράπονα από τη διαιτησία του Αλατσάκη έχουν οι γηπεδούχοι, καθώς θεωρούν ότι  ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων,  ενώ ζήτησε και  τρία πέναλτι σε μια ανατροπή του Τσιρίδη και δύο του Τσιανάκα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπαλαφούτης, Κλόκουζας(70’ Ροδουσάκης), Μπάμι, Χονδρουδάκης, Μαυριδόγλου, Παπαδάτος, Ματράκας(70 ‘ Λέκκας), Ρούσι, Τσιρίδης, Τσιανάκας, Μαυράκης(60’ Λούπη).

ΑΟΚ: Παλυβός, Μέτχαντ, Γκάτζας (54’ Μιχάλης), Σιάκουλης, Μπαϊρακτάρης, Σερετίδης, Ρόντο, Καραγιάννης(60′ Κάππος), Σταμούλης(46’ Γρυπάρης), Μαρκαντζινός(90’ Κούμπουρας), Ντρούγκας.

 

Αναγέννηση Μοσχάτου- Νέο Ικόνιο 2-1

 

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική ροή του  πρωταθλήματος η Αναγέννηση Μοσχάτου, επικρατώντας με 2-1 του αξιόμαχου Νέου Ικονίου και θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση των πλέι οφ ανόδου.

Οι Περαματιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Κοντογεώργη στο 30’, αλλά η ομάδα του Παναγιώτη Ορφανού γύρισε το ματς με γκολ των Οικονομάκη(45’) και Νελάι(51’).

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Κωνσταντόπουλο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Γιώτης, Καραπατάς, Ρίζος, Καπούλας, Ράντου, Λάμπρου, Οικονομάκης(51’ Γεωργιάδης), Ζαχαρίας, Νελάι(58’ Κορνήλιος), Βασίλι, Στέργιος(58’ Καρακάσης).

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Δαναμίδης, Κότζογλου, Μιχαλάκης(10’ λ.τρ. Παγώνης), Καρδιοπούλης, Χατζηπέτρος(80’ Δρογγίτης), Γκεκάι, Αράπης, Λαδικός(85’ Δριβάκος), Δερμιτζάκης(60’ Σταυράκογλου), Κοντογεώργης, Λακέρδας.

 

Φοίνικας Αγίας Σοφίας- Ηρακλής Νίκαιας 1-5

 

Νίκη χωρίς αντίκρυσμα για τον Ηρακλή Νίκαιας,  ο οποίος αν και σάρωσε με 5-1 τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας, η νίκη του ΑΟΚ Φαλήρου τον έστειλε εκτός πλέι οφ.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Λαζόπουλος(2’), Αγκόλι(4’), Σκαρτάδος(63’),  Μηνάγιας(68’) και Αγουρσαλίδης(71’).

Για τον Φοίνικα σκόραρε ο Περάμαντζης(81’), ενώ είχε και δυο δοκάρια με τους Περάμαντζη(75’) και Μαστρόκαλο(82’).

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Λεμπέσης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Σταυρίδης, Γούτης, Δεδούσης, Λεβαντής, Μαστρόκαλος, Μπουμπουλίδης, Γιαννακόδημος(46’ Κολλυρόπουλος), Περάμαντζης, Κοκκινάκης, Κουντουριώτης, Στρίγκος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ιατρόπουλος, Σαπουνάς, Σωτηρόπουλος(69’ Παπακαλοδούκας), Μπάκας(64’ Λαρδής), Κατσαράς, Σπυρόπουλος, Λαζόπουλος(58’ Κλώτσας), Σκαρτάδος, Μηνάγιας, Αγκόλι(78’ Παλαιολόγος), Αγουρσαλίδης.

 

Σαλαμινομάχοι – Πειραϊκός 1-2

Νικηφόρα πέρασε από τα Αμπελάκια ο Πειραϊκός όπου επικράτησε με 1-2  των Σαλαμινομάχων .

Οι νικητές θα ξεκινήσουν με 2 βαθμούς στα play off ανόδου ενώ οι Σαλαμίνιοι με 0 βαθμούς στα  play out  για τη σωτηρία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με τον Παπαθεοχάρη.

Ο Πειραϊκός είχε δοκάρι στο 15’ με τον Παφίλη , αλλά βρήκε τον δρόμο για τα δίκτυα στην επανάληψη  και μέσα σε πέντε λεπτά «γύρισε » το παιχνίδι με τέρματα των Σεϊντάρασι από 30 μέτρα στο 72’ και Παφίλη στο 77’.

Καλός ο διαιτητής Πουλόπουλος.

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Τούτσης, Παραμπάτης, Σοφράς, Ρεμούνδος, Παρθένης, Παπαδημητρίου, Σούλτος, Λιγνός, Μονιός( 73’ Μυλωνάς) Παπαθεοχάρης( 73’ Αντιμαχίτης0 Κούκης( 52’ Τσουβαλάς)

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ : Μπακαλάρος, Φριντζάλας, Καραλάγας(  60’ Ξυμιαλής) , Θεοχαράκης, Παυλίδης, Γκούρι, Ράμο, ( 31’ Σελιμάι) Λούπος, Ντιόπ( 87’ λ.τρ Καμπέρης) Παφίλης, Σεϊνταράσι

                             ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Πανιώνιος Κερατσινίου – Θησέας 2-2

Ο Πανιώνιος Κερατσινίου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 , τελικά ισοφάρισε στο 88’  2-2 τον Θησέα  και θα ξεκινήσει από την 1η θέση με 3 βαθμούς στα play out  για την σωτηρία.

Οι φιλοξενούμενοι   άνοιξαν το σκορ με εύστοχο κτύπημα  του τερματοφύλακα τους Ηλία Βλαχουτσάκου στο 25’ για να διπλασιάσει στο 36’ ο αδελφός του Γιώργος .

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος μπήκε αποφασιστικά για να ανατρέψει το σκορ.

Στο 55’ ο Τσάτσης εκτέλεσε πέναλτι , αλλά απέκρουσε ο Ηλίας Βλαχουτσάκος .

Οι Κερατσινιώτες μείωσαν στο 61’ με τον Κοκκώση . Και ενώ στο 70’ είχαν δοκάρι με τον Καραγιάννη κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με τον Τσάτση στο 88’ .

Ο τελευταίος αποβλήθηκε στο 90’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ντουμιτρέσκου

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡ.: Πασαλιμανιώτης, Μάνδυλας, Κλωπόδης (82’ Βλαχάκης) , Κουλάδης( 77’ Τσάκος) , Καταρραχιάς, Ευθθυμιάδης, Κουδουνάκος, Καραγιάννης, Κοκκώσης, Τσάτσης, Κλέϊντι( 53’ Ασλάνογλου)

ΘΗΣΕΑΣ : Βλαχουτσάκος Η., Δρόσος , Πανταλέων ( 54’ Καλάργυρος) Καμπύλης( 54’ Σακκάς) Κουτσονικόλας,Ρέντος( 62’ Ψωμάς) Ξηρογιάννης, Χαιρέτας Χ., Μητσάκος( 62’ Βλάχος) Βλαχουτσάκος Γ., Μάγγος

Αργοναύτης  –  Ολυμπιακός Κερατσινίου 1-1

Στο 88’ ο Ολυμπιακός Κερατσινίου ισοφάρισε με τον Πολίτη Σ., σε 1-1 τον Αργοναύτη που είχε προηγηθεί στο 12’ με τον Καψάσκη.

Το τελικό αποτέλεσμα πάντως δεν άρεσε σε κανένα . Γιατί οι Κερατσινιώτες θα ξεκινήσουν από την τέταρτη θέση  με 0  βαθμούς αντί για 2 στα play off ανόδου ενώ οι Χατζηκυριακιώτες με 2 αντί για 3 βαθμούς στα play out σωτηρίας.

Καλός ο διαιτητής Δαμιανάκης

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ : Τσιαβός, Μπάλτα, Γκόλφης, Καστρίτης, Γκέκας, Δρακόπουλος, Παγιωτέλης( 64’ Σάββας) Μακρής( 90’ Φράγκος) Κουρκούλης( 85’ Σωτήρης) Καψάσκης( 90’ Σταματάκης) Θεμελάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Τσαλιγιάννης, Αποσπόρης, Σαλονικίδης, Σακάτος, Πολίτης Σ., Τζανάκης ( 76’ Βραχασωτάκης ) Βαλάκος, Νομικός, Μπαϊραμπάς( 76΄’ Πολίτης Μ.) Θεοδωρόπουλος, Γερόλυμος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply