Connect with us

Uncategorized

Πάλεψε Καλαμάτα και διαιτησία ο Αστέρας Μαγούλας

1-1 με την Μαύρη Θύελλα

Published

on

Ένας ψυχωμένος Αστέρας Μαγούλας πάλεψε κόντρα στην Καλαμάτα και τη διαιτησία του Αντωνίου και κατάφερε να πάρει ισοπαλία 1-1. Το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα της Μαγούλας που πίεσε μέχρι τα τελευταία λεπτά για να πάρει τη νίκη αλλά δεν τα κατάφερε. Η ομάδα της Μεσσηνίας πήρε το προβάδισμα στο 27′ με αυστηρό έμμεσο φάουλ και σουτ του Μπεγέτη . Στην συνέχεια στο 44′ ο Χρυσάφης εκτέλεσε φάουλ η μπάλα έφτασε στον Τσούπρο που την έστειλε στα δίχτυα όμως ο 2ος βοηθός Τζάκος είχε αντίθετη γνώμη και ακύρωσε το τέρμα. Προηγουμένως ο Αγριμάκης με μια εντυπωσιακή εκτίναξη είχε κρατήσει την ομάδα του στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι όταν η μπάλα μετά από κεφαλιά του Σερέπα κόλησε σε χέρι αμυντικού αλλά ο διαιτητής έδειξε παίζεται.

Το 1-1 σημείωσε ο Χρυσάφης με φάουλ 82′.

Στο επόμενο λεπτό ο Κωστής έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-2 και από εκεί μετά η Μαγούλα σφυροκόπησε μέχρι τέλους την Καλαμάτα αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης.

Με λάθη ο διαιτητής Αντωνίου (Αθηνών) και ο βοηθός Τσιλιπάνος, ενώ ο Τζάκος ήταν καλός.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Αγριμάκης, Κουσουρής, Μαρής, Κολοβός, Τσούπρος, Κονέ, Χρυσάφης, Λελούδας(41’Σερέπας), Πατσιονίδης(68′ Ρόκκας), Ιορδανίδης, Μανίκας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κοψαχείλης, Αλεξανδρόπουλος, Ρουμπουλάκος, Ψυχογιόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Τσαγκαράκης, Καρατζανίδης(63’Πούτσι), Τσιμικλής, Αθανασόπουλος(82’Πετρουζέλλης), Μπεγέτης(63’Κωστής),Τριανταφυλλάκης

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply