Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έχασε έδαφος ο Άρης 1-1 με την Δάφνη Παλ. Φαλήρου..(φωτο)

Published

on

Για δεύτερη συνεχή αγωνιστική δεν τα κατάφερε ο Άρης Πετρούπολης και παραχώρησε ισοπαλία στη Δάφνη Παλ. Φαλήρου με σκορ 1 -1 .O Άρης ξεκίνησε δυνατά χάνοντας το ένα γκολ πίσω από το άλλο στο 10΄ με τον Κυρανό (τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα ), με τον Λεμπέση στο 16΄( το δυνατό σουτ του οποίου απέκρουσε με δυσκολία ο αντίπαλος τερματοφύλακας) και στο 34΄ με τον Παούρη ( η κεφαλιά του μόλις αουτ ).

Στο επόμενο λεπτό 35΄ ο Άρης προηγήθηκε με τον Κυρανό 0-1. Στο 37΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λούκας της Δάφνης, και παρ΄’ολο που έπαιζε με 10 παίχτες , στο 57΄με χτύπημα φάουλ του Ντερβισάϊ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 1 -1 ( η μπάλα με τον δυνατό άνεμο ξεγέλεσε τον Στουραϊτη). Στο 70΄ ο Κονέ του Άρη αντίκρυσε και αυτός 2η κίτρινη και αποβλήθηκε. Οι ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, η Δάφνη στο 60΄ με τον Χατζηαντωνίου και ο Άρης με τον Μαλογιαννη στο 75΄

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛ.: Γαγάνης, Τσούκας, Χατζηαντωνίου, Τσαγαρής, Χατζηράπτης, Τσαμπίρας Καλλιοντζάκης (85΄ Ζιάκας), Λουκάς, Ντερβισάι (88΄ Κυριακόπουλος), Ποζίδης (46΄ Αλεξίου), Περπαρίδης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. : Στουραΐτης, Βλαχόπουλος, Αραπογιάννης (46΄ Γεγές), Κονέ, Λίκα, Μουρτζάκης, Κυραννός, Παούρης, Μπαλογιάννης, Λεμπέσης (71΄ Τζαμαλής), Καραδημητράκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply