Connect with us

Uncategorized

Άλωσε την Ερμιονίδα η Κόρινθος

Νίκησε 1-0

Published

on

Σημαντική νίκη πέτυχε η Κόρινθος μέσα στο Κρανίδι, επικρατώντας της Ένωσης Ερμιονίδας με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0. Στο α’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Καντά ήταν αυτοί που ήλεγχαν το παιχνίδι, καθώς είχαν την ελαφρά υπεροχή με το μέρος τους. Αυτή η υπεροχή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 44’, χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Σεϊτάι. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας) για τη συγκεκριμένη φάση, υποστηρίζοντας πως είχε προηγηθεί φάουλ του Σαγανά. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση, όταν ο Μπαλτζής είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Σαμουλίδη

ΕΝΩΣΗ: Καταχανάκης, Τζιέρης, Μπούρας, Τσολακούδης, Δημητρουλόπουλος,( 83 Κούσης) Στάμος, Στάικος , Cojocaru, Κρίστο, (76 Τζώρτζης) ,Δερμιτζάκης, Σωπιάδης ( 46 Μενίκου)

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σαμουλίδης, Παπακωνσταντίνου, Φίλης, Παπαευθυμίου, Βανγκελί, Τσούκης, , Λουμπαρδέας, Σεϊτάι (76′ Ζάρκος), Σιώκος Σαγανάς,( 76 Δημητριάδης), Λαμπρογεώργος (72 Μπαλτζής)

ΚΟΣΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply