Connect with us

Uncategorized

Την έκπληξη στο Ναύπλιο η Δάφνη Ερυθρών

Απέσπασε 2-2 και φωνάζει για τη διαιτησία

Published

on

Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε η Δάφνη Ερυθρών που απέσπασε ισοπαλία 2-2 στο Ναύπλιο από τον Πανναυπλιακό που προερχόταν από εκτός έδρας νίκη στο Άργος.

Στο 12’ με τον Αγγελόπουλο πήραν προβάδισμα οι γηπεδούχοι που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Μελέτη Σοφού ισορρόπησαν το παιχνίδι, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 66’, χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Ανέστης.

Εννέα λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στο 85’ ο Αγγελόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σταματίου, με το διαιτητή της συνάντησης Αγγελάκο (ΣΔ Αρκαδίας) να υποδεικνύει αμέσως την άσπρη βούλα, δείχνοντας παράλληλα την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα της Δάφνης. Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη απόφαση προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νικολέτος, ο οποίος ευστόχησε διαμορφώνοντας με αυτό το τρόπο το τελικό 2-2. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν στο τέλος να είχαν πάρει τη νίκη, όμως η Μπάρδης είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Κοτσίλη.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ : Λάσκαρης, Ταμπάκης, Ζίου, Ευθυμίου, Λαμπρούσης, Γκολέμης, Τσουρδίνης (62 Μιχαλόπουλος), Χατζησοφρωνίου (56′ Λούπας), Αγγελόπουλος, Νικολέτος, Καραγκούνης (83′ Μπάρδης)

ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ: Σταματίου, Χιότογλου (86′ Λαϊνιώτης), Π. Κουτσοδήμος, Μάγκας, Μ. Κουτσοδήμος, Λιώρης, Κώνστας, Δ. Κουτσοδήμος (77′ Γκολόσι), Ανέστης, Νικολάου, Κούλε

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply