Connect with us

Uncategorized

Βέλη κατά διαιτησίας ο Παναργειακός

Ευχαριστίες σε Άσπρα Σπίτια

Published

on

Η διοίκηση του Α.Π.Ο. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ευχαριστεί θερμά την διοίκηση της Ένωσης Άσπρα Σπίτια – Αντίκυρα για την άψογη φιλοξενία στον μεταξύ μας αγώνα. Δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε στον αγώνα του δεύτερου γύρου στην έδρας μας.

Επίσης λυπούμαστε που για μια ακόμη αγωνιστική (δεύτερη διαδοχικά) αναγκαζόμαστε να αναφερθούμε δημόσια σε λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις που διαμορφώνουν εις βάρος μας αποτέλεσμα. Στον συγκεκριμένο αγώνα ο πρώτος βοηθός κ. Πασπάτης ακύρωσε λανθασμένα τέρμα που σημείωσε η ομάδα μας στο 70ο λεπτό ως off side (φάση στην οποία ο εν λόγω επόπτης έδειξε άγνοια του κανονισμού και όχι κακή εκτίμηση της φάσης) και ενώ το σκορ ήταν στο 1-0.

Προφανώς κάποιοι θεωρούν ότι η συνειδητή απόφασή μας για αποχή από «κυκλώματα», «περίεργες παρέες στις ενώσεις διαιτητών και ποδοσφαιρικών σωματείων» καθώς και η απουσία λεκτικής και φυσικής βίας κατά των διαιτητών κατά την διάρκεια, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ή και μετά τους αγώνες προδίδει αδυναμία και όχι ήθος. Τους διαβεβαιώνουμε για το ο ήθος και την αξιοπρέπειά μας, αλλά για τελευταία φορά τους προειδοποιούμε ότι η υπομονή της διοίκησης και των φίλων του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ εξαντλήθηκε.

«Αδύναμοι» η ομάδα του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ και ο κόσμος του δεν υπήρξαν ποτέ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply