Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Παίρνω αφορμή από την τελευταία ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά , σχετικά με την τακτοποίηση των θεμάτων που αφορούν τις προϋποθέσεις λειτουργίας των σωματείων (απαραίτητα βιβλία συνελεύσεων , ταμείου κλπ ) μετά από απαίτηση της ΓΓΑ και της περιφέρειας) .

Ήδη έντεκα σωματεία  έχουν ενημερωθεί (Ατρόμητος Πειραιά, ΑΟ Καραβάς, Ατρόμητος Κερατσινίου, Αναγέννηση Μοσχάτου, ΑΣ Ποντίων , Αμφιάλη, Ηρακλής Νικαίας, Λέοντες Καμινίων Σπίθα , ΑΕ Χατζηκυριακείου, Δάφνη Ταμπουρίων .

Για την εβδομάδα που μπήκε έχουν κληθεί τα σωματεία , ΑΟ Χαλκηδώνα , ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα, Φαληρικός, ΑΕ Νίκαια , Άρης Αμφιάλης, Πανιώνιος Κερατσινίου, Άνω Νεάπολη  να επικοινωνήσουν με την γραμματεία, ώστε να  λάβουν οδηγίες για το ίδιο θέμα….

Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό  και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Όλοι γνωρίζουμε ότι τα περισσότερα σωματεία  έχουν να ενημερώσουν εδώ και χρόνια τα βιβλία τους. Κάποια δεν ξέρουν καν που είναι τα βιβλία τους !!! Και δεν κάνω πλάκα . Σοβαρά μιλάω.  Ήλθε λοιπόν η ώρα , να μπουν όλα σε μια σειρά και τάξη. Διαφορετικά θα υπάρχει πρόβλημα……

Οι προπονητές που παρακολούθησαν τα δυο

τα δύο πρώτα Ανανεωτικά Σεμινάρια στον Πειραιά, μπορούν να  παραλάβουν από  τα γραφεία της ΕΠΣΠ .  τις πιστοποιήσεις Παρακολούθησης που απέστειλε η Ε.Π.Ο.Επίσης μπορούν να παραλαμβάνουν από την γραμματεία, τις  αιτήσεις                                          (δικαιολογητικά) για την  έκδοση  Ταυτοτήτων Τριετίας, μία διαδικασία που όμως δεν έχει γνωστοποιηθεί πότε ακριβώς θα ξεκινήσει…….

Επιστρέφει στο Πειραϊκό πρωτάθλημα ο Νίκος Μαριόλης που θα φορά τη νέα περίοδο την φανέλα του Αετού Κορυδαλλού.  Ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που έχει προσφέρει πολλά όπου κι αν αγωνίστηκε. Σε Κερατσίνι, Αίγινα , Ατρόμητο Πειραιά . Σίγουρα μια πολύ αξιόπιστη λύση για τους Κορυδαλλιώτες…..

Ένα χρόνο μόνο αγωνίστηκε στον Πειραιά , ο Κώστας Λίμα αλλά το διάστημα αυτό ήταν αρκετό για να δείξει την αξία του και να βοηθήσει την ομάδα . Στον ΑΟ Καραβά δεν ξέχασαν την προσφορά του και με ανακοίνωση που εξέδωσαν τον ευχαριστούν. Άλλωστε  στον σύλλογο αναγνωρίζουν πάντα αυτούς που προσφέρουν και το δείχνουν και μάλιστα δημόσια …

. Έδωσε απάντηση  η διοίκηση του Ολυμπιακού Περάματος σε όσους τους αμφισβητούν. Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει σε ένα σημείο με νόημα:  «  Σε αυτούς που μας αμφισβήτησαν ή και μας αμφισβητούν καλό είναι να ασχολούνται με τις ομάδες τους αλλά και με το τι μπορούμε να προσφέρουμε στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο .Γιατί δυστυχώς αυτοί που κρίνουν και έχουν άποψη για όλα είναι αυτοί  που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα .»…..

Πάνω που λέγαμε ότι ο Περαμαϊκός σταμάτησε τις μεταγραφές , επανήλθε με μια σπουδαία μεταγραφή πρώτου μεγέθους . Απέκτησε τον Ζιώτη έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν σε μεγαλύτερες κατηγορίες και θεωρείται σίγουρο ότι θα βοηθήσει την ομάδα στη νέα της προσπάθεια. Και έπεται συνέχεια …..

Άλλον ένα ποδοσφαιριστή από τον γειτονικό Θησέα απέκτησε ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας. Μετά τον Ηλία Βλαχουτσάκο πήρε και τον Νίκο Ψωμά. Οι δυο παίκτες είναι και πολύ καλοί φίλοι…..

Τέλος ο Χρήστος  Μπακαλάρος από τον Πειραϊκό. Ο φύλακας – άγγελος της ομάδας τα δυο τελευταία χρόνια δεν θα συνεχίσει στον ιστορικό σύλλογο. . Στο διάστημα αυτό πρόσφερε πολλά και συνετέλεσε στις επιτυχίες της ομάδας .Ο Χρήστος είναι επίλεκτο στέλεχος αστυνομικός της ομάδας Δ.Ι.ΑΣ.

Είχε πει να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο φίλος Νίκος Μακρής και να ασχοληθεί αποκλειστικά με την επιχείρηση των αθλητικών υλικών που διαθέτει καθώς και  το σάιτ topiko24. Τελικά κάμφθηκε  και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον ΑΟ Κορυδαλλό , μια ομάδα με την οποία έχει πολύ καλές φιλικές σχέσεις . Για το θέμα αυτό ο Νίκος δήλωσε: Πλέον στην ηλικία που βρίσκομαι και με την πορεία που έχω χαράξει αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κλείσω την καριέρα μου σε μια ομάδα με καλό κλίμα και να βοηθήσω όσο μπορώ τα νέα παιδιά που απαρτίζεται η ομάδα του Κορυδαλλού»

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος θα παίξει στη νέα του ομάδα χωρίς να πάρει χρήματα . Για πρώτη φορά στην καριέρα του…….

* Μια σπουδαία μεταγραφή ετοιμάζει η Ελλάδα Ποντίων . Μια μεταγραφή σκέτη ….ζάχαρη…..