Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη …

Published

on

Η Ελλάδα Ποντίων  είναι σίγουρα από τις πρωταγωνίστριες ομάδες των φετινών μεταγραφών . Αλλά ο πρόεδρος της Νώντας Πουλής δεν εφησυχάζει . Χθες ανακοίνωσε ότι δημιούργησε γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου η οποία θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής . Ήδη ανακοινώθηκε η προπονήτρια Σμαράγδα Δεμπεγιώτου ενώ έχουν αποκτηθεί 18 παίκτριες από συλλόγους Α’,Β’ και Γ’ Εθνικής . Επίθεση σε όλα τα μέτωπα ο πρόεδρος….

Έγραψε στο facebook o Στέφανος Φαναρίτης  ότι θα φέρει στην ΑΕ Μοσχάτου τον Βασίλη Κατσαρό και έσπασαν τα ….πληκτρολόγια . Και  τι …φταίμε εμείς  να μας ζαλίζουν στα τηλεφωνήματα . Γιατί δεν παίρνουν τον ίδιο τον Κατσαρό;; Ο οποίος παρεμπιπτόντως να πούμε ότι πριν από λίγες μέρες χειρουργήθηκε στο γόνατο  . Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που τον κάνουν ….μεταγραφή τον πρώην πρόεδρο της Προοδευτικής . Ο οποίος πάντως, κρατά κλειστό το στόμα του , χωρίς να ανοίγει τα χαρτιά του.» Και το μυστήριο διαιωνίζεται…..

Τόσο ο Σιέκας όσο και ο Δερματάς που παρέμειναν και συνεχίζουν στην ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού ανήκουν στον Ερμή Κορυδαλλού που έδωσε και την συγκατάθεση του. Ανήκουν αλλά δεν έχουν παίξει ποτέ εκεί. Και οι δυο προέρχονται από την Ειρήνη 2005 , την ομάδα στην οποία ήταν πρόεδρος ο Κώστας Πρέκας, ο τωρινός ηγέτης του Ερμή……

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν μέχρι το 2014 στην Ειρήνη 2005 ο Στάθης Καραμπατάκης , επανήλθε στην ενεργό δράση και θα αγωνιστεί φέτος με τα χρώματα της Άνω Νεάπολης….

Συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση ο Ερμής Κορυδαλλού που δίνει παράλληλα και το βάρος στο μέλλον.  Ήδη με εισήγηση του τεχνικού διευθυντή Γρηγόρη Δράγαζη προωθήθηκαν έξι ταλαντούχα παιδιά από την εφηβική ομάδα. Αυτός είναι άλλωστε ο σκοπός του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου . Να προωθούνται παίκτες από τις υποδομές….

Για τον φετινό Ερμή ο Αντιπρόεδρος Ανδρέας Ποτηριάδης δήλωσε:  «Είμαστε σε καλό σημείο .Πήραμε παίκτες εργαλεία .Μικρούς σε ηλικία , καλά παιδιά , από καλύτερη κατηγορία .Ο ΕΡΜΗΣ συνεχίζει πολύ πιο δυνατός από πέρσι , αφού κρατήσαμε κι όλο το κορμό .Είμαστε αισιόδοξοι για καλά πράγματα.»

Και κάτι ακόμα από Ερμή. Δεν προλαβαίνουμε να γράφουμε θέματα  για την ομάδα και συνεχίζουν  έρχονται από τη διοίκηση , το ένα μετά το άλλο. Μεταγραφές, ανανεώσεις, προωθήσεις. Αυτό  κύριοι δεν λέγεται , ακριβώς ενημέρωση . Μου θυμίζει την …επέλαση των Απάτσι….

Πάντως σήμερα  για να προλάβουμε την …Ινδιάνικη επιδρομή , να πούμε ότι ο Ερμής απέκτησε τον Γιώργο Μπάρλα, αριστερό μπακ- χαφ  από τον Πανθυρεατικό πρωταθλητή Αρκαδίας . Έτσι …βγάλαμε τα άχτι μας…

Και ο Περαμαϊκός το …βιολί του . Απέκτησε  έναν ακόμα έμπειρο ποδοσφαιριστή . Τον Σταμάτη Κατσιμοίρη , γνωστό για τη θητεία του σε πολλές Πειραϊκές ομάδες . Ο ιστορικός σύλλογος ενισχύεται από κάθε άποψη . Και είναι σίγουρο ότι με την παρουσία του θα δώσει άλλο χρώμα στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας….

Πρώτα συμφωνία ανανέωσης και μετά γάμος! Το Σάββατο 28 Ιουλίου στον Άγιο Ελευθέριο Καμινίων παντρεύτηκε ο Αλέξανδρος Κατσουμπής την εκλεκτή της καρδιάς του Σταματίνα Δεσύλλα και συγχρόνως ανανέωσε στην ομάδα του Αστέρα Νίκαιας αφού διοίκηση, προπονητής και συμπαίκτες του που παραβρέθηκαν στη χαρά του δεν ήταν διατεθειμένοι να τον αφήσουν να μπει στην εκκλησία αν δεν συμφωνούσε για την παραμονή του στην ομάδα! Έδωσε πρώτα το χέρι για την ανανέωση και μετά παρέλαβε το χέρι της νύφης! Ο 28χρονος άσσος που ήρθε τον Γενάρη στον Αστέρα και βοήθησε στην ανάκαμψη του, θα βρίσκεται και φέτος στο ρόστερ της ομάδας. Όλοι στον Αστέρα του εύχονται κάθε ευτυχία στην καινούργια του ζωή!!!…..

 «Έφυγε » από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών  ο Μπάμπης Σταυρούλης . Μια σημαντική φυσιογνωμία της Προοδευτικής και του Πειραϊκού ποδοσφαίρου. Στην κηδεία του που έγινε χθες στο Γ’ Νεκροταφείο τους «βυσσινί» εκπροσώπησε ο Αντώνης Καλαμάκης…..

Η στήλη «Πειραιώτικα » από χθες γράφεται στην …Κεφαλονιά . Συνδυάζουμε το τερπνό μετά του ωφελίμου . Καλές διακοπές σε όλους. Και καλό μήνα!!