Connect with us

Uncategorized

ΠΑΣας και στην Κέρκυρα!

Published

on

Μεγάλη βαθμολογική… ανάσα κατάφερε να πάρει ο ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (4/2) το απόγευμα, καθώς κατάφερε να επικρατήσει της Κέρκυρας με 1-2 για την 20η αγωνιστική της Superleague.

 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20’ με τον Ζαραδούκα και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 42’ με τον Μπεσέρα αποκτώντας σαφή υπεροχή. Η Κέρκυρα έκανε την αντεπίθεσή της στο δεύτερο μέρος, μείωσε με τον Καλαντζή στο 55’ και απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 69’, όταν ο Lila αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Στο 76’ οι Κερκυραίοι έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους, όταν ο Μαρτίν κέρδισε πέναλτι, όμως ο Κηπουρός απέκρουσε στην εκτέλεση του Γραμμόζη.

 

Η κορυφαία ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο δεύτερο μέρος σημειώθηκε στο 68’ όταν από πλασέ του Μπεσέρα σταμάτησε στο δοκάρι.

 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Ηπείρου, τελείωσε με ένα παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Λίλα.

 

Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καλατζής, Μίχος (85’ Καραλής), Γιάντσης (55’ Μπάρκογλου), Ερίθε, Μαϊστόροβιτς, Οσμάν (46’ Ιωάννου), Μαρτίν.

 

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Λίλα, Κώτσιος, Πάντος, Μπεσέρα, Ντε Βινσέντι (46’ Ανδράλας), Γεωργίου, Σκούφαλης (72’ Μιχαήλ), Ζαραδούκας, Πατσατζόγλου, Βάντερσον (43’ Ζαμπρέλα).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply