Connect with us

Uncategorized

Ισοπαλία στο Αγρίνιο!

Published

on

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πάρα πολλές φάσεις αλλά με αρκετό πάθος και δύο κόκκινες κάρτες,Παναιτωλικός και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Καμαρά πλήγωσε την ομάδα που τον έφερε στην Ελλάδα και με ωραία προσπάθεια στο 9′ λεπτό έκανε με σουτ το 1-0 για τους γηπεδούχους.Οι Αγρινιώτες είχαν ακόμα κάποιες καλές ευκαιρίες να κλειδώσουν το μάτς όμως δεν τις αξιοποίησαν.

 

Ο Ατρόμητος στο δεύτερο μισό ανέβασε στροφές και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 79′ λεπτό με πέναλτι του Κώστα Μήτρογλου,σφραγίζοντας έτσι την υπεροχή των Περιστεριωτών στο δέυτερο ημίχρονο.

 

Το παιχνίδι βρήκε τις δύο ομάδες να τελειώνουν το παιχνίδι με δέκα παικτες αμφότερες αφού αποβληθηκαν ο Εντζεκουέλε και ο Μ’ητρογλου αντίστοιχα.

 

 

Διαιτητής/Βοηθοί: Τριτσώνης (Αθηνών)/ Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Δημόπουλος (Μακεδονίας)

 

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)/ Μαζαράκης (Κεφ/νίας)

 

Παναιτωλικός (Τεννές): Τζενάμο, Ρότσα, Ντολεζάι, Εντζενγκουέλε, Άντι, Μουμίν, Μητρόπουλος, Θεοδωρίδης (61′ Κούσας), Καμαρά, Ονουάτσι (80′ Παλαιολόγος), Χαριστέας (90′ Καραμαλίκης).

 

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Τόμας, Φυτανίδης, Γιαννούλης (74′ Αναστασάκος), Δημούτσος, Σφακιανάκης, Καραμάνος (65′ Πίτου Γκαρσία), Καραγκούνης (46′ Μπρίτο), Επστάιν, Μήτρογλου.

 

Κίτρινες κάρτες: Ρότσα (21′, Παναιτωλικός), Ντολεζάι (68′, Παναιτωλικός), Άντι (71′, Παναιτωλικός), Μητρόπουλος (82′, Παναιτωλικός), Μουμίν (87′, Παναιτωλικός)-Δημούτσος (41′, Ατρόμητος), Τόμας (64′, Ατρόμητος), Φυτανίδης (81′, Ατρόμητος)

 

Κόκκινη κάρτα: Εντζενγκουέλε (76′, Παναιτωλικός)-Μήτρογλου (92′, Ατρόμητος)

 

Σκόρερ: Καμαρά (9′, Παναιτωλικός)-Μήτρογλου (79′, πεν. Ατρόμητος)

 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τέλος του αγώνα αποβλήθηκε απο το διαιτητή Τριτσώνη και ο προπονητής του Ατρόμητου Δώνης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply