Connect with us

Uncategorized

O Αστέρας 1-0 την Δόξα στην Τρίπολη!

Published

on

Σε ένα ματς χωρίς θέαμα και με λίγες καλές στιγμές, ο Αστέρας κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο για 6 ματς στην Τρίπολη, κερδίζοντας με 1-0 την Δόξα Δράμας.

 

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με στόχο να διατηρήσουν το μηδέν και έγινε φανερό πως όποιος καταφέρει να σκοράρει πρώτος θα πάρει και το παιχνίδι. Για άλλη μια φορά οι ”Μαυραετοί” δεν κατάφεραν να σκοράρουν, έχοντας πετύχει μόλις 3 γκολ στην Σούπερ Λιγκ.

 

Έπρεπε να φτάσουμε στο 14ο λεπτό για να δούμε την πρώτη αξιόλογη φάση, σε μια κεφαλιά του Μπρέσκα, που μπλόκαρε εύκολα ο Σέρεμετ. Η Δόξα απάντησε στο 23′, όταν ο Παπαδόπουλος πέρασε τον Χακόμπο, αλλά προ κενής εστίας πρόλαβε να τον σταματήσει ο Πιπίνης. Το ημίχρονο κλείνει χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, με τους γηπεδούχους να έχουν μια φλύαρη πρωτοβουλία των κινήσεων, σε ένα κακό ματς.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, αποδείχθηκε καθοριστική η αλλαγή του Σάκη Τσιώλη. Ο προπονητής του Αστέρα πέρασε στο ματς τον Περόνε και άλλαξε την ροή του παιχνιδιού. Ο Αργεντίνος προειδοποίησε με μια κεφαλιά στο 51′ και, αφού ούτε ο Αραβίδης κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στην Δόξα, αμέσως μετά, έγινε το 1-0. Μετά από πάσα του Αλβάρεζ, ο 29χρονος φορ έκανε κούρσα ως την περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον Σέρεμετ. Με την σέντρα, οι φιλοξενούμενοι χάνουν άλλη μια μεγάλη ευκαιρία, όταν, μετά από τραγικό λάθος της άμυνας των Αρκάδων, ο Ουέλινγκτον, μόνος στην μικρή περιοχή, κατάφερε να αστοχήσει. Το ματς συνεχίστηκε σε πολύ αργό ρυθμό, κάτι που συνέφερε τους γηπεδούχους οι οποίοι κατά το τελευταίο δεκάλεπτο είχαν ευκαιρίες και να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Τελικά έμεινε το 1-0, με τον Αστέρα να καθαρίζει πλέον την παραμονή και την Δόξα Δράμας να βλέπει τις ελπίδες της να λιγοστεύουν, ευρισκόμενη στην τελευταία, θέση, 11 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

 

 

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Αλβάρεζ, Κουρμπέλης (73’ Λαδάκης), Πιπίνης, Ουσέρο, Μπρέσκα, Φορμίκα, Ράγιος, Σολάκης (57’ Χούλι), Μπακασέτας (46’ Περόνε).

 

 

Δόξα Δράμας (Μ. Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Σικαλιάς, Γελαδάρης, Βέρτζος (69’ Κυβελίδης), Τριποτσέρης, Αραβίδης, Σοϊλέδης (74’ Ρούτσης), Παπαδόπουλος, Λίμα, Ουέλιγκτον, Βάντερσον (82’ Καπέλ).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply