Connect with us

Uncategorized

“Παρέλαση” Ολυμπιακού στην Τούμπα – Περίεργη και η διαιτησία του Γιάχου!

Published

on

To νωχελικό του ξεκίνημα πλήρωσε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, γνωρίζοντας την ήττα με 0-2 από τον Ολυμπιακό για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Περίεργη και η διαιτησία του Γιάχου!

 

Ο Δικέφαλος μπήκε χωρίς ψυχή στο γήπεδο και αφού είδε τον Ολυμπακό να απειλεί σε 2-3 φάσεις στο πρώτο 5λεπτο, ήρθε το 0-1 μόλις στο 6ο λεπτό να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την αποστολή της ομάδας.

 

Έλλειψη συγκέντρωσης και δύναμης στις προσωπικές μονομαχίες, έδιναν την εντύπωση πως οι καλά διαβασμένοι φιλοξενούμενοι ήθελαν περισσότερο τη νίκη. Και πριν συμπληρωθεί το 20ό λεπτό ήρθε και το 0-2 να αποτελειώσει ουσιαστικά το παιχνίδι, αφού η αντίδραση που περιμέναμε στη συνέχεια ήταν σχεδόν ανύπαρκτη.

 

Με πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, όπου μόνο ο Λαζάρ πάλευε, δεν μπορούσε ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Όσο περνούσε ο χρόνος ο εκνευρισμός των παικτών ήταν εμφανής και σε αυτό βοήθησε σίγουρα και ο Γιάχος που προστάτεψε τους παίκτες του Βαλβέρδε, προκαλώντας την εξέδρα αλλά και τους παίκτες μας με τα σφυρίγματά του.

 

Το διάστημα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου κύλησε με τον Ολυμπακό να κλείνει όλους τους διαδρόμους και τους παίκτες μας να είναι μπλοκαρισμένοι σε αυτό το στυλ παιχνιδιού. Η ανάπτυξη από τις πτέρυγες ήταν ελάχιστη έως μηδενική, ενώ δεν είδαμε και την καλή κυκλοφορία της μπάλας στην οποία μας εχει συνηθίσει ο ΠΑΟΚ.

 

Ουσιαστικά η καλύτερη στιγμή του Δικεφάλου στο πρώτο ημίχρονο ήταν το δοκάρι του Γκαρσία στο 29′ με τον Ουρουγουανό να στέκεται άτυχος αφού η μπάλα μετά το έξυπνο σουτ του βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, με τον Μέγιερι εξουδετερωμένο.

 

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε σαφώς καλύτερα από ότι στην έναρξη του ματς και μπορούσε να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι σε δύο περιπτώσεις, μία τον Σαλπιγγίδη στο 46′ και μία με τον Ίβιτς στο 46′. Το γκολ δεν ήρθε και από εκεί και πέρα το παιχνίδι μας έγινε προβλέψιμο, βούτυρο στο ψωμί των αμυντικών του Ολυμπιακού, που έφτασαν στη νίκη με 0-2.

 

Ο Γιάχος ελέγχεται για τη φάση του 42′ όταν δεν έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αμπντούν, που χρησιμοποιησε το χέρι του για να σταματήσει σέντρα του Λίνο. Αντίθετα την έδειξε στον Λαζάρ στο 75′ σε αψιμαχία που είχε με τον εριστικό Τζιμπούρ.

 

Συμπερασματικά ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε σήμερα κατώτερος του αναμενομένου, και απογοήτευσε τον κόσμο που γέμισε την Τούμπα. Σημειώνουμε τις δυο αναγκαστικές αλλαγές του Μπόλονι στο πρώτο ημλιχρονο με τους Κατσικά και Αθανασιάδη να αποχωρούν τραυματίες. Στις απώλειες να προστεθεί και ο Γλύκος που ενώ είχε δηλωθεί στην 11άδα αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αντικταστάθηκε από τον Κρέσιτς.

 

Όαση στο σημερινό ΠΑΟΚ ήταν ο Κοστίν Λαζάρ, ενώ φιλότιμα προσπάθησαν οι Ίβιτς και Μπαλάφας. Οι υπόλοιποι ήταν πολύ μακριά από τον καλό εαυτό τους. Και με τέτοια εμφάνιση δεν κερδίζεις τον Ολυμπιακό…

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Κατσικάς (10΄Μπαλάφας), Λίνο, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης (80΄Ρομπέρ) και Αθανασιάδης (38′ Ίβιτς)

 

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Μοντέστο, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Ιμπαγάσα (61′ Τοροσίδης), Αμπντούν (88′ Χολέμπας), Μιραλάς (77′ Καζίμ) και Τζιμπούρ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply