Connect with us

Uncategorized

Βροχή από γκολ στα Μελίσσια 5-0 οι Τράχωνες..

Published

on

Σαν σίφουνας πέρασε από τα Μελίσσια η ομάδα του Κώστα Μιχάλη σκορπίζοντας την τοπική ομάδα με 5-0. Με αυτή τη νίκη το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη έπιασε στη τρίτη θέση τον Άγιαξ Ταύρου που στραβοπάτησε το Σάββατο κόντρα στη Μύκονο. Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 14′ άνοιξαν το σκορ με τον Γιαννιτσανάκη. Έξι λεπτά αργότερα ο Κορδός σημείωσε το 2-0. Τον επίλογο του α’ μέρους έκλεισε στο 31′ ο Τσιώλης ο οποίος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 60’με το Γούλα έκαναν το 4-0, δίνοντας διαστάσεις στο σκορ. Στο 73′ αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους ο Αντωνόπουλος με απευθείας κόκκινη. Το τελικό 5-0 πραγματοποίησε στο 76′ ο Καλλιπολίτης. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 88′ τα Μελίσσια είχαν την ευκαιρία να πετύχουν το γκολ της τιμής καθώς κέρδισαν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πατσιαβούρας, όμως ο Βαγγελάκος απέκρουσε κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Διαιτητής ήταν ο Κωνσταντάκης. (ΣΔ Αχαΐας)

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Κοκότης (59′ Γκαβούδης), Μανδύλης, Παπαϊωάννου, Ιωσήπου, Κωνσταντόπουλος, Κουλούρης (28′ Αντωνόπουλος), Ιατρού, Πατσιαβούρας, Μποτονάκης, Ταυλαδωράκης

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Κώστας Μιχάλης): Βαγγελάκος, Κορτσινίδης (81′ Κατσούλης), Κάρδαρης (52′ Χριστόπουλος), Δρακοντίδης, Μιχαηλίδης, Παπαναγόπουλος, Καλλιπολίτης, Γούλας, Τσιώλης, Γιαννιτσανάκης, Κορδός (76′ Ρίζος)

Επιμέλεια: Kυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply