Connect with us

Uncategorized

Απέδρασε από το Χιλιομόδι η Χαλκίδα..

Published

on

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ κακό και από τις δυο ομάδες, αλλά μετά το μισάωρο, ο ΑΟΧ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Στο 39′ η ομάδα της Χαλκίδας διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της, ύστερα από ανατροπή μέσα στην περιοχή. Πριν την λήξη του ημιχρόνου, ο ΑΟΧ χάνει μια καλή ευκαιρία με ένα σουτ του Παστού, που πέρασε λίγο αουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι ανοιξαν το σκορ στο 48′, ο Λέκκας σεντράρει με αποδέκτη τον Μανιάτη με τον τελευταίο να κάνει το 0-1. Στο 55′ όμως, ο Πανακούλιας με καρφωτή κεφαλιά ισοφαρίζει για τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου σε 1-1. Στο 70΄, ο Μυριώτης έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τον Ατρόμητο, όταν ένα πλασέ που έκανε σε σχεδόν κενή εστία, έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 73′ όμως, η ομάδα της Χαλκίδα με σκόρερ τον Καλογερόπουλο, παίρνει ξανά προβάδισμα και κάνει το 1-2. Στο 80′ Ο Γιογιός είχε την ευκαιρία του αγώνα, καθώς δεν κατάφερε να κάνει το 1-3, όταν δεν κατάφερε να σκοράρει πάνω στην γραμμή. Στο 85′ ο προπονητής του ΑΟΧ Θύμιος Γεωργούλης, αποβάλλεται άδικα από τον πάγκο της Χαλκίδας για διαμαρτυρία από ένα λάθος σφύριγμα το διαιτητή. για ποδοσφαιρικό αγώνα. Στο 95′ ο Καρακατσάνης, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει το σκορ 1-3.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Βασιλείου, Μπαλής, Μαστρογιαννόπουλος (79′ Ντοντάι), Παππάς, Βλάσης (56′ Κορδαλής), Πανακούλιας, Ξύδης, Παπαϊωάννου, Κουσκουνάς, Τσουμάνης (60′ Μήτρου), Μυργιώτης.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Τοπαλίδης, Καλλιμάνης, Πέτσης, Παστός, Νικολόπουλος, Μπιρμπίλι (58′ Καρακατσάνης), Μανιάτης, Καλογερόπουλος, Θωμάς (79′ Γιογιός), Λέκκας (912′ Γούναρης), Μπακρής.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply