Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα γίνει την Κυριακή στις 15.00 στο γήπεδο Χαραυγής ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον ΑΟ Καραβά .Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά όποιος επιθυμεί μπορεί να δίνει ότι ποσό  επιθυμεί για έναν ιερό σκοπό . Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για το Ίδρυμα Ανηλίκων « Ο καλός Ποιμήν » στα Καμίνια . Είναι καθήκον όλοι να συνεισφέρουν και να βοηθήσουν αυτή την σημαντική προσπάθεια  που γίνεται  τις ημέρες αυτές , για τα παιδιά που δεν έχουν οικογένειες…

Παρά τους δύσκολους οικονομικά καιρούς οι άνθρωποι του Παννεαπολικού προσπαθούν να διατηρούν τις παραδόσεις . Παραμονές Χριστουγέννων  μια έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές . Η διοίκηση του συλλόγου μοίρασε στον κάθε παίκτη από ένα καλάθι κρασί και μια φωτογραφία της ομάδας….

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών  και κηδεύτηκε χθες το μεσημέρι ο πρώην πρόεδρος του Περαμαϊκού Ηλίας Κατσουλάκης . Ήταν δικηγόρος και αγαπούσε παθολογικά την ομάδα στην οποία πρόσφερε πάρα πολλά. Η διοίκηση του ΑΠΟ Περαμαϊκός συλλυπείται βαθύτατα   την οικογένεια του και μετέχει στο πένθος της …..

Ένας αγώνας – θεσμός πραγματοποιείται απόψε και ώρα 19.00 στο γήπεδο Δραπετσώνας. Θα παίξει η αντρική ομάδα του ΑΣ Ποντίων με τους βετεράνους ποδοσφαιριστές της ομάδας .  Φυσικά το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού θα περάσει σε δεύτερη μοίρα αφού η συνέχεια είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα . Στο χώρο των γραφείων θα ακολουθήσει άλλου είδους μονομαχία. Στο ..τσιμπούσι όπου θα παρελάσουν διαφόρων ειδών τροφές . Θέαμα και γεύσεις απόψε στην Δραπετσώνα. Κι όλοι είναι ευπρόσδεκτοι….

Τελικά τι γίνεται εκεί τη Δάφνη Ταμπουρίων ; Κι άλλη παραίτηση. Μετά τον πρόεδρο Νίκο Αντωναράκη φεύγει και ο Γενικός Γραμματέας  Μιχάλης Γαϊτανιός. Και δεν μιλάμε για το οποιοδήποτε στέλεχος, αλλά για έναν άνθρωπο που  έχει δώσει και την ψυχή του για την ομάδα τα τελευταία χρόνια . Ας βρεθεί μια λύση και να ενώσουν όλοι τις δυνάμεις τους για να βρει και πάλι η Δάφνη τον δρόμο της ….

Η Καστέλλα ξεκίνησε πολύ καλά  στο φετινό πρωτάθλημα . Την 4η αγωνιστική ήταν πρώτη στη βαθμολογία . Με τρεις νίκες και μια ισοπαλία . Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη γι’ αυτήν . Στα τελευταία επτά παιχνίδια μετράει ισάριθμες ήττες !!!…..

Το αρνητικό ρεκόρ του Αργοναύτη συνεχίζεται . Στα εννιά παιχνίδια που έχει δώσει στο γήπεδο έχει γνωρίσει μόνο ήττες ….

Και ο Αντώνης Νταής το …βιολί του. Ο επιθετικός  της Θύελλας Μοσχάτου   συνέχισε να κάνει αυτό που κάνει από την αρχή της χρονιάς . Και μάλιστα πολύ καλά. Να σκοράρει. Σίγουρα ο 31χρονος φορ είναι η έκπληξη της φετινής χρονιάς. Σε 11 αγώνες μέχρι τώρα έχει σημειώσει 18 γκολ !!! Δεν είναι και ..λίγα, εδώ που τα  λέμε…..

Μπήκε ,σκόραρε , τραυματίστηκε και βγήκε. Κι όλα αυτά μέσα σε έξι λεπτά . Ο λόγος για τον Παναγιώτη Χαλικιά τον ποδοσφαιριστή του ΑΣ Δραπετσώνας . Χρησιμοποιήθηκε σαν αλλαγή στο 85’του αγώνα με την Αναγέννηση Μοσχάτου  . Και σκόραρε στο 90’ χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με εκτέλεση φάουλ . Στο επόμενο λεπτό όμως τραυματίστηκε και αποχώρησε . Ίσα- ίσα που πρόλαβε να κάνει τη… δουλειά  του….

Ο Γιώργος Λατίνης ήταν το Σάββατο παρατηρητής στον αγώνα Κύπρος Κορυδαλλού – Χαλκηδόνα  και την Κυριακή στο παιχνίδι της ΑΕ Μοσχάτου με την Δόξα Πειραιά . Ξημερώματα όμως Κυριακής γύρω στις 3 έφυγε επειγόντως για επαγγελματικό θέμα στο Μεσολόγγι. Ταξί «αστραπή »στη κυριολεξία. Ο Γιώργος πρόλαβε και στις 12 το μεσημέρι ήταν πίσω ..Και πήγε κανονικά στην ώρα του στο Μοσχάτο…

Για επίλογο κρατήσαμε κάτι πολύ σημαντικό . Ο Αετός Κορυδαλλού λίγες μέρες μετά ην απομάκρυνση του Λουκά Κάλλα , βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόσληψη ενός έμπειρου τεχνικού  που είχε δουλέψει πριν από δυο χρόνια στην ομάδα , ενώ τελευταία ήταν στον Αίαντα Σαλαμίνας . Και το όνομα αυτού ….Στέλιος Βογιατζής. Αυτό  λένε οι πληροφορίες  μας….