Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ψάχνει τη νίκη το Χαϊδάρι

Έχει πέντε ισοπαλίες

Published

on

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η προετοιμασία του Χαϊδαρίου ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Αγ. Ιερόθεο. Στόχος όλων είναι επιτέλους να απαλλαχθεί η ομάδα από τον “ιό της ισοπαλίας” και μετά από 5 αγωνιστικές με συνεχόμενες ισοπαλίες να κατακτήσει τους 3 βαθμούς της νίκης…

Παρά τα συνεχόμενα ισόπαλα αποτελέσματα πάντως, η ομάδα δεν ξεφεύγει από το στόχο της που είναι η δημιουργία μιας αξιόλογης ομάδας για την επόμενη χρονιά, με μοναδικό στόχο τη διάκριση και την αξιοποίηση των ταλέντων των ακαδημιών. Εν τω μεταξύ, ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ομάδα για το ντεμπούτο του Μπιμπή την περασμένη αγωνιστική. Ο Μπιμπής έδειξε αμέσως την ποιότητα που έχει και πλέοντο Χαϊδάρι ισχυροποιείται σε μεγάλο βαθμό από τις υπηρεσίες του έμπειρου μεσοαμυντικού. Ταυτόχρονα, με την εμπειρία του, είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει πάρα πολύ τα νέα παιδιά της ομάδας. Επίσης, σημαντική ενίσχυση για την ομάδα είναι και η επάνοδος του Σπύρου, ο οποίος απουσίαζε στο εξωτερικό για οικογενειακούς λόγους. με την επιστροφή του, έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις στη διοίκηση, η οποία τις έκανε δεκτές και πλέον ο παίχτης υπολογίζεται κανονικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τέλος, η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σε μια πρωτοποριακή συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική. Πιο συγκεκριμένα, η Εθνική Ασφαλιστική Χαϊδαρίου (Λεωφ. Αθηνών 429Α, άνωθεν Βιοιατρικής) εξέδωσε δωρεάν κάρτα υγείας για όλους τους αθλητές της α’ ομάδας, καθώς επίσης και για τους μικρούς ποδοσφαιριστές του εφηβικού και του παιδικού τμήματος. Η μεγάλη προσφορά όμως δε σταματά εδώ, καθώς την ίδια κάρτα υγείας η Εθνική Ασφαλιστική Χαϊδαρίου, την προσφέρει δωρεάν και στους γονείς των αθλητών αυτών των τμημάτων. Μια πολύ σημαντική συμφωνία είναι γεγονός, σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη για όλους, που αποδεικνύει την κοινωνική ευθύνη και ευαισθητοποίηση της διοίκησης του Α.Ο. Χαϊδαρίου.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply