Connect with us

Uncategorized

Πρόβλημα με Κόη στον Απόλλωνα…

Published

on

Άσχημα είναι τα νεότερα για την εξέλιξη της ίωσης που ταλαιπωρεί τα τελευταία 24ωρα τον Θανάση Κόη.

 

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ψήνεται κυριολεκτικά στον πυρετό (φτάνει μέχρι 39) και παραμένει κλινήρης…

 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του apollon1891.gr, ο «κυανόλευκος» πορτιέρο εξετάσθηκε και από γιατρό στο σπίτι του και του χορηγούνται ισχυρά αντιπυρετικά, τα οποία ωστόσο δεν αποδίδουν ακόμα, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταβεί και στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

 

Εξυπακούεται πως ο Κόης δεν πήγε ούτε την Πέμπτη 16/2 στην προπόνηση και τίθεται οριστικά νοκ άουτ εν όψει του εκτός έδρας αγώνα του Απόλλωνα με τα Χανιά.

 

Από εκεί και πέρα, ο Στάθης Σταθόπουλος δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, καθώς ο επίσης Νίκος Σταυριανός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον είχε αφήσει εκτός προετοιμασίας τις προηγούμενες ημέρες…

 

Οι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν στη Ριζούπολη (ασκήσεις τακτικής και διπλό στο μισό γήπεδο με έμφαση στις στημένες φάσεις) και την Παρασκευή θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους στον πλαστικό χλοοτάπητα του γηπέδου του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών.

 

Η αποστολή του Απόλλωνα θα αναχωρήσει αεροπορικώς για τα Χανιά το μεσημέρι του Σαββάτου και αφού πρώτα κάνει ένα ξεμούδιασμα στη Ριζούπολη.

 

Πηγή: apollon1891.gr

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply