Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Τελικά πολύ κακό για το τίποτα. Η κάρτα υγείας , σύμφωνα με πληροφορίες , πήρε νέα παράταση μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί , αλλά αναμένεται να ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες μέρες από  την ΕΠΟ . Όπως είχε γράψει η στήλη από τις προηγούμενες μέρες  αρκετές επαρχιακές Ενώσεις είχαν ζητήσει να μην ισχύσει η κάρτα τώρα αφού δεν προλάβαιναν  να εξεταστούν οι ποδοσφαιριστές  από καρδιολόγο. Στον Πειραιά όμως δεν ίσχυε αυτό  αφού το 95% των σωματείων ήταν έτοιμα . Ξοδεύοντας μάλιστα και το  ανάλογο ποσό σε γιατρούς…..

Το Σαββατοκύριακο 9-10 Φεβρουαρίου ξεκινά το προπαιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ ( Κ14) . Αφορά παιδιά που έχουν γεννηθεί το έτος 2005 και μεταγενέστερα . Οι δηλώσεις  συμμετοχής  θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου ενώ η κλήρωση για τον διαχωρισμό των ομίλων και τον καταρτισμό του είναι υποχρεωτική η συμμετοχή των σωματείων της Α’ Κατηγορίας τα οποία δεν συμμετείχαν στα Πρωταθλήματα Κ18 & Κ16. …..

Κατέθεσε χθες στην Επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ η Χαραυγή την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΠ για αντικανονική συμμετοχή του γκολκίπερ του Ικάρου Καλλιθέας Εμμανουήλ. Η υπόθεση θα εκδικαστεί από τακτικούς δικαστές στις 23 Ιανουαρίου  ….

Επαναρχίζουν και πάλι από την προσεχή Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και ώρα 18.00 στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών στον Πειραιά (Δημ. Γούναρη 31-33 – 7ος όροφος). τα μαθήματα της Σχολής διαιτησίας που είχαν σταματήσει λόγω των εορτών….

Προκάλεσε τεράστια αίσθηση η μεταγραφή του  Χρήστου Πατσατζόγλου  στον Αετό Κορυδαλλού. Ο 40χρονος διεθνής άσος  θα ολοκληρώσει την τεράστια καριέρα του , στους κιτρινόμαυρους . Θα πείτε, δικαιολογημένα ίσως. Πως ο Αετός που κάνει ριζική ανανέωση φέτος χρησιμοποιώντας νέα παιδιά απέκτησε ένα παίκτη που βρίσκεται στη δύση της καριέρας του . Η εξήγηση είναι ότι ο Πατσατζόγλου , με την τεράστια εμπειρία του θα μπορεί μέσα στο παιχνίδι να κατευθύνει και να βοηθά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές . Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να αποκτηθεί και ο 27χρονος Λεωνίδας Γκορόγιας που έχει αγωνιστεί σε Εθνικό Πειραιά, ΑΕ Μοσχάτου Κύπρο Κορυδαλλού….

Ελεύθερος  έμεινε από την Ελλάδα Ποντίων ο ικανότατος γκολκίπερ Παναγιώτης Βαβάκας  ππου τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στην ΑΕ Μοσχάτου. Ήδη ο 25χρονος πορτιέρο συζητά με ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του….

Δεν θα συνεχίσει στον Περαμαϊκό ο Σταμάτης Κατσιμοίρης . Ο39χρονος επιθετικός μέσος αναζητεί τον επόμενο και τελευταίο σταθμό της καριέρας του . Έχει αγωνιστεί στους Νέους Ευγενείας, Χαραυγή ,  Αστέρα Κερατσινίου, Ολυμπιακό Κεραττσινίου, ΑΕ Περάματος , Ολυμπιακό Περάματος, Περαμαϊκό, Αστυπάλαια Κορυδαλλού, Ηρακλή Νίκαιας, Τόλμη Περιστερίου, Ήφαιστο  Περοστερίου, ΠΑΣ Οινοφύτων …..

Την προσεχή Κυριακή 13/1 στις 11 το πρωί οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Περάματος , θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου  της πόλης( 3ος όροφος )

Θα τιμηθούν ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής Χρήστος Αρδίζογλου. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Λουκάς Ντελής ( ΑΕ Περάματος) , Ανδρέας Τζόμης ( Περαμαϊκός) Νίκος Νικολούλης ( ΑΕ Περάματος) , Νίκος Πετράτος( Εθνικός Περάματος, Περαμαϊκός ).

Επίσης θα τιμηθεί ο πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγών και εμπόρων Λαϊκών Αγορών Δυτικής Αττικής « Άγιος Γεράσιμος » Φίλιππος Σελίμης καθώς και ο υπογράφων …

Φέτος ο Γιάννης Κούσης γιόρτασε την ονομαστική του εορτή καλύτερα από ποτέ . Ο νεαρός προπονητής όχι μόνο πήρε το δίπλωμα UEFA C της σχολής που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο στη Ζάκυνθο , αλλά πήρε και την καλύτερη βαθμολογία . Πρώτος των πρώτων λοιπόν ένας Πειραιώτης τεχνικός που το μέλλον του ανοίγεται διάπλατα μπροστά του . Από χθες ο Γιάννης Κούσης είναι βοηθός του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη στην τεχνική ηγεσία της Προοδευτικής. Καλή επιτυχία !!!..

Το καλύτερο δώρο  για τις γιορτές πήρε ο ποδοσφαιριστής του Πυθαγόρα Περάματος Μάριος Ιωσηφίδης. Η σύζυγος του Δήμητρα έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιέστατο αγοράκι που είναι το πρώτο τους παιδί και ήλθε να συμπληρώσει την ευτυχία τους. Στους πανευτυχείς γονείς τις καλύτερες ευχές μας . Να τους ζήσει ο παίδαρος!!