Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στο 93’ η πρωτοπόρος  Χαραυγή 1-0 την Θύελλα Μοσχάτου 

Published

on

Το« χρυσό»γκολ ο Ηλιόπουλος .

Μεγάλη νίκη στο 93’ πέτυχε η Χαραυγή που επικράτησε της Θύελλας Μοσχάτου και εδραιώθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παραμένοντας παράλληλα και αήττητη.

Μια νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλλα από όλους στην ομάδα.

Οι γηπεδούχοι άξιζαν τους τρεις βαθμούς και τους πήραν έστω στις καθυστερήσεις του αγώνα .

Το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Κούλης Ηλιόπουλος με δυνατό σουτ αφού δέχτηκε ωραία πάσα από τον Ζιούπα. Αμέσως μετά ο σκόρερ έβγαλε την φανέλα του πανηγυρίζοντας πηγαίνοντας προς την εξέδρα . Δέχτηκε φυσικά κίτρινη κάρτα  για να δεχτεί αμέσως μετά  την δεύτερη , λόγω λεκτικού διαπληκτισμού που είχε με τον Βερεσόγλου, ο οποίος αποβλήθηκε επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα .

Το  παιχνίδι , ήταν μονόλογος , ειδικά στο β’ μέρος για την Χαραυγή που είχε τον έλεγχο και έχασε πολλές σημαντικές ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστικές αυτές των 54’ και 83’ όταν τα σουτ των Ηλιόπουλου και Πεκόφ αντίστοιχα απέκρουσε στη γραμμή ο αρχηγός και προπονητής της Θύελλας Δημήτρης Νικολόπουλος.

Οι Μοσχατιώτες έπαιξα με συμπαγή άμυνα προσέχοντας κατά κύριο λόγο τα νώτα τους παίζοντας με αντεπιθέσεις, αλλά ο Αντώνης Νταής αυτή τη φορά ήταν αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα και δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

Σωστός και ακριβοδίκαιος ο  διαιτητής  Ντουμιτρέσκου.

ΧΑΡΑΥΓΗ: Κατσικούρης, Ξηρογιάννης, Αγγελόπουλος, Χριστοδούλου, Τούρλος, Μιφτάρι, Ζιούπα( 98’ Πρελασάι), Αβανίδης( 63’ Ομεράι) Γρούνης ( 84’ Καρβούνης, Ηλιόπουλος, Πεκόφ

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧ.:  Γερογιάννης, Χουλιάρας, Ναρλιάν, Βερεσόγλου, Κωνσταντάκος( 75’ Κούτρης) , Εφέντη , Νταής, Σέχου( 89΄ Νίκας) Παππάς Ν., Νικολόπουλος , Παππάς Γ.( 57΄ Μάρκος )