Connect with us

Γ Εθνική

Ισοπαλία στα Μέγαρα 1-1 το Βύζας – Ηρακλής Ψαχνών..

Published

on

Κακός ο Βύζας παραχώρησε ισοπαλία στον Ηρακλή Ψαχνών που αδικείται απο το σκόρ ενω φωνάζει για δυο περιπτώσεις πέναλτι που δεν δώθηκαν απο τον διαιτητή Κατσικογιάννη απο την Ηπειρο.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε μέτριο ποδόσφαιρο χωρίς ρυθμό και με λίγες φάσεις. Ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν καλύτερος απο τον Βύζαντα με καλή άμυνα και ξαφνικές αντεπιθέσεις κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκόρ και να το διατηρήσει στο πρώτο 45λεπτο.

Η διακοπή του πρωταθλήματος έχει επηρεάσει και τις δύο ομάδες,με τον Βύζαντα περισσότερο,αφού έχει κάνει πολλές μεταγραφές και δεν έει δέσει ακόμα.

Στο 7′ σούτ του Μουστάκη έδιωξε σε κόρνερ ο Τόλιος. Δέκα τρία λεπτά αργότερα ο Αλεξάντροβιτς βγήκε στην αντεπίθεση τετ-α-τετ με τον Κοτταρά έπεσε απο τζατζάρισμα του Νταντάμη που βρέθηκε στην φάση και ο διαιτητήγς έδειξε παίζεται.

ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Στέλιος Δελήμπασης απο πλάγια θέση το 0-1. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο ίδιος παίτης έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του το ανάποδο γυριστό σούτ μέσα απο την περιοχή απέκρουσε σε κόρνερ ο Κοτταράς.

Στο β’ημίχρονο ο Βύζας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 60′ κατάφερε να φέρει το μάτς στα ίσια. ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ. Ο Μωυσίδης κτύπησε το φάουλ απο τα αριστερά και ο Φαρούκ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τόλιου 1-1.Στο 88′ ο Σανόκο ανατράπηκε μέσα στην περιοχή απο Νταντάμη-Χάλαρη ο διαιτητής έδειξε παίζεται.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

: ΒΟΗΘΟΙ: Βέρρη (Λέσβου), Τίκα(Ηπείρου)4ος: Κορδολαίμης (Πειραιά).Κίτρινες: Ροβίθης 27′ Μάτσος 19′ Φαρούκ 76′ Θάνος 78′ Οικονομόπουλος 80′ Σανόκο 89′

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Δημήτρης Οικονόμου): Κοταράς,Φραγκής,Λίτσης,Χάλαρης,Νταντάμης,Μωυσίδης,Φαρούκ(80’Οικονομόπουλος), Μουστάκης(55’Γεωργακόπουλος),Ροβίθης(68’Τριάντος), Ηλιόπουλος,Παυλίδης.

ΠΑΓΚΟΣ:Μιχελής,Πούρνος,Οικονομόπουλος,Γεωργακόπουλος,Πέτρου,Τριάντος,Φιλιππάκος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ(προπονητής Αντώνης Πριόνας): Τόλιος,Μάτσος,Τσοκάνης(84’Σέγγος),Δελήμπασης(76’Ντελέκος), Λιόσης, Αλεξάντροβιτς(88’Γιώτας), Ρεπετσάς, Πλάτανος, Σανόκο, Γκοτοβός, Θάνος.

ΠΑΓΚΟΣ:Μπακόλας, Κουντού, Γιώτας, Γανωτής, Ντελέκος, Σέγκος, Ποκόνγκ.

 

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply