Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ήττα σοκ για την Νίκη Ρέντη..

Published

on

«Αυτοκτόνησε» η Νίκη Ρέντη που στο 91′ με αυτογκόλ του Βασίλη Τσιρογιάννη υπέστη ήττα σοκ από την συντοπίτισσα Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου με 1-0 σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι και πλέον η κατάσταση είναι δύσκολη για την παραμονή της στην Α΄Κατηγορία. Οι νικητές έπαιζαν από το 72′ με δέκα λόγω αποβολής του Ελνάχα(2η κίτρινη). Η Νίκη «φωνάζει» για ένα γκολ που πέτυχε με τον Νεοφώτιστο στο 68′ και ακύρωσε ο διαιτητής Μιχελής(ο βοηθός Τατσίνας είχε δείξει σέντρα) θεωρώντας ότι έγινε επιθετικό φάουλ πάνω στον γκολκίπερ Ε. Συρίγο, ενώ η μπάλα του είχε φύγει από τα χέρια.

 

Ο αγώνας στιγματίστηκε στο τέλος από σοβαρά επεισόδια μεταξύ ποδοσφαιριστών, καθώς και φιλάθλων που είχαν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο. Ευτυχώς στο γήπεδο υπήρχε αστυνομική δύναμη για το παιχνίδι του Ατρόμητου Πειραιά με τον Αχαρναϊκό και έτσι τα επεισόδια δεν πήραν χειρότερες διαστάσεις.

 

ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ: Συρίγος Ε., Βουδούρης, Τομάζος, Θεοχαράκης, Μουρκόγιαννης, Κουτούζος, Ελνάχας, Κοντοπίθαρης(59′ Ζεφτερίδης), Βασιλόπουλος, Πετρόχειλος, Λένγκα.

 

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Αθανασίου, Φράγκος, Δήμου(84′ Μακρής), Τσιρογιάννης Β., Πήλιουρης, Φακίνος, Οσμανάι, Τσιρογιάννης Α., Μάλαμας(28′ λ.τρ. Χατζηγεωργίου), Δασκαλάκης, Νεοφώτιστος.

Ρεπορτάζ: Φώτης Περιφάνης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply