Connect with us

stoplekto

Αίας Σαλαμίνας- Ερμής Κορυδαλλού 1-2

Published

on

Επεισοδιακή νίκη στη Σαλαμίνα για τον Ερμή Κορυδαλλού, καθώς επικράτησε με 2-1 του τοπικού ισχυρού Αίαντα στο ντέρμπι και παραμένει σε απόσταση “αναπνοής” από την πρωτοπόρο Χαραυγή.

Το ματς κρίθηκε στην επανάληψη. Οι Κορυδαλλιώτες άνοιξαν το σκορ στο 49′ με κεφαλιά του Κουβάτσου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Νταλάκου.

Οι Σαλαμίνιοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Αρμάντο στο 72′.

Ο Ερμής στο 82′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καλαϊτζάκη από τον Βλάχο. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Κουβάτσος, με τον Τερεκανίδη να αποκρούει και στην επαναφορά τον Καλαϊτζάκη να γράφει το τελικό 2-1.

Ο σκόρερ των νικητών κατά των πανηγυρισμό του χαιρέτισε ειρωνικά προς το μέρος των φιλάθλων του Αίαντα, σύμφωνα με μαρτυρίες των ανθρώπων του συλλόγου. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα στο 93′ να… ανάψουν τα αίματα, όταν ο Καλαϊτζάκης αντικαταστάθηκε και σύμφωνα με το φύλλο αγώνος κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια, μικρή μερίδα των φίλων του Αίαντα του επιτέθηκαν φραστικά, ενώ κατάφεραν να εισέλθουν και προς το χώρο των αποδυτηρίων, αλλά με  την παρέμβαση των παραγόντων του συλλόγου το συμβάν έληξε…

Εξαιρετικός ο διαιτητής Σπάθας.

ΑΙΑΣ: Τερεκανίδης, Αρμάντο, Κεσανίδης(80’ Συριανός), Βλάχος, Ρόπας, Καλικαντής, Γκίκας, Κολιούσης, Παναγάκος(62’ Λαμπάι), Σούφλας(46’ Κομπόγιωργας), Ράμφος Κ..

ΕΡΜΗΣ: Δράμπαλης, Τζανιδάκης, Αντωνίου, Αγγέλου, Καλογερής, Νταλάκος, Κουβάτσος(88’ Δούβλης), Λαζάκης, Βύρης, Στακάι(77’ Καλαϊτζάκης- 93’ Θεοδωρόπουλος), Μούτσας(62’ Στασινάκης).