Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Πεντάρα ο Πυρρίχιος στον Απόλλων Ποντίων

Καρέ Κωνσταντινίδη

Published

on

Το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλων Ποντίων και Πυρρίχιο βρήκε νικητή τον Πυρρίχιο με το θριαμβευτικό και επιβλητικό 0-5.Ο Κωνσταντινίδης στο 3ο λεπτό ξέφυγε από τους αμυντικούς του Απόλλωνα ωστόσο το πλασέ του πέρασε άουτ.Στο 14ο λεπτό ,έπειτα από λάθος διώξιμο του Κουτσουκανίδη,ο Παπαδόπουλος Γ. επιχείρησε το σούτ το οποίο πέρασε λίγο άουτ,σούτ το οποίο ήταν η μοναδική τελική προσπάθεια των γηπεδούχων σε όλο το παιχνίδι.Στο 25ο λεπτό ο Μανγκασάρωβ ,από το ύψος του πέναλντι,αστόχησε όπως και ο Παπαδόπουλος Τ. στο 40ο λεπτό.Ένα λεπτό αργότερα,έπειτα από κάθετη μπαλιά του Παπαδόπουλου Τ.,ο Κωνσταντινίδης πλάσαρε εύστοχα τον Στεφανίδη κάνοντας το 0-1.Στο 54ο λεπτό,ο Κωνσταντινίδης εκμεταλλευόμενος από κόντρες στην μικρή περιοχή των γηπεδούχων,με δυνατό σούτ διπλασίασε τόσο τα γκόλ του Πυρρίχιου όσο και τα προσωπικά του.Δύο λεπτά αργότερα,ο Κωνσταντινίδης και πάλι,από ασσίστ του Μαυροδόντη,πλάσαρε προ κενής εστίας δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του Πυρρίχιου.Το γκόλ αυτό όμως δεν ήταν το τελευταίο για τον Κωνσταντινίδη,αφού στο 73ο λεπτό ο Παπαδόοπουλος Τ. τον έβγαλε απέναντι από τον Στεφανίδη,ο Κωνσταντινίδης πλάσαρε πετυχαίνοντας το 4ο προσωπικό του γκόλ.Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Παπαδόπουλος Τ. όταν στο 83ο λεπτό σε τετ α τετ με τον Στεφανίδη πλάσαρε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 0-5.Στο 89ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπαϊράμοβ (διαμαρτυρία/επικίνδυνο παίξιμο) για τον Απόλλων Ποντίων.

Απόλλων: Στεφανίδης,Ελευθεριάδης, Τεπετίδης Κ.,Καπίδης,Μπαϊράμοβ,Τεπετίδης Χ. (46′ Σεμερζίδης),Απαζίδης (46′ Πουμπουρίδης),Καγκελίδης,Μεϊμαρίδης (75′ Ταραλίδης),Σκεντέρι,Παπαδόπουλος Γ.

Πυρρίχιος: Κουτσουκανίδης,Σοϊλεμεζίδης,Μερκάι,Παντελής,Ασλανίδης, Χαριτίδης,Μανγκασάρωβ,Μαυροδόντης (67′ Κουρτσανίδης),Κωνσταντινίδης (76′ Φωτιάδης),Συμεωνίδης (84′ Τακίδης),Παπαδόπουλος Τ.

Γράφει ο Σωκράτης Κεσανίδης

 

 

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply