Connect with us

Uncategorized

Ντεντόπουλος- Φωστήρας “καθάρισαν” στα Μελίσσια

3-2 νίκησε ο Φωστήρας

Published

on

Χρυσό διπλό σημείωσε ο Φωστήρας που νίκησε στα Μελίσσια με 3-2 με τους γηπεδούχους να έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Μπλάνα. Οι «νεοφώτιστοι» διαμαρτύρονται για τη φάση του 86′, όταν ο Μεσήνιος ρέφερι υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Ντεντόπουλου μέσα στην περιοχή. Σύμφωνα με τους ανθρώπους των Μελισσίων στην αρχή της φάσης ο επιθετικός του Φωστήρα είχε δεχτεί τη μπάλα από προφανή θέση οφσάιντ.

Οι Φωστηριώτες ξεκίνησαν με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς μόλις στο 1΄ο Ντεντόπουλος έγραψε το 1-0 με πέναλτι.

Πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσουν οι γηπεδούχοι τι είχε συμβεί δέχτηκαν και δεύτερα τέρμα, με το Δωροβίνη να επιχειρεί το σουτ, τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Χατζάρα και στην επαναφορά ο Τσουμάνης με πλασέ έκανε το 2-0.

Η απάντηση για το συγκρότημα του Νίκου Παναγιωτάρα ήρθε μετά από 10′, έπειτα από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Νικολά που μείωσε σε 2-1. Στο 22′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, όμως είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Μπόκου.

Στο β’ μέρος οι το παιχνίδι «άναψε»… για τα καλά καθώς στο 59′ αποβλήθηκε ο Ιωσήπου από πλευράς Μελισσίων με δεύτερη κίτρινη. Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε τέσσερα λεπτά αργότερα, καθώς ήταν η σειρά των Τζώνη να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Στο 75′ οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση, όμως ο Νικόλα σημάδεψε για δεύτερη φορά το δοκάρι της εστίας του Μπόκου.

Τρία λεπτά αργότερα ο «Φονέας» θα μπορούσε να πάρει αέρα τριών τερμάτων, όμως ο Τασουλής είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Χατζάρα.

Στο 86′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ντεντόπουλου από το Τζανετέα, με τον Μπλανά να υποδεικνύει αμέσως την άσπρη βούλα, αποβάλλοντας παράλληλα το μέσο των «πρασίνων» με απευθείας κόκκινη, προκαλώνοντας τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Ο Ντεντόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση με το Χατζάρα να αποκρούει προσωρινά και ο Τασουλής στην επαναφορά σημείωσε το 3-1. Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 92′, έπειτα από αυτογκολ του Τασουλή.

 

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Χατζάρας, Αντωνόπουλος, Κοκότης (70′ Ρήγας), Παπαϊωάννου, Ιωσήπου, Κωνσταντόπουλος, Νικολά, Τζανετέας, Μποτωνάκης, Μανδύλης, Ταυλαδωράκης (79′ Μπεκατώρος)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος, Κόπελας, Τασούλης, Τζώνης, Τερζής, Μπουκούρης, Δωροβίνης, Μπανιάς, Τεντόπουλος (90′ Κατσιγιάννης), Μπεθάνης (79′ Τσοπανάκος), Τσουμάνης (73′ Ζίζηλας).

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply