Connect with us

Uncategorized

Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης..

Published

on

Mε τον ΠΑΟΚ να έχει βάλει στο… μάτι τα δοκάρια και τον Άρη να παλεύει για να κρατήσει το… μηδέν, είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε τη δεύτερη φετινή ισοπαλία στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!

Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τη μετουσιώσει σε γκολ. Αντίθετα, ο Άρης είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Kαστίγιο στο 20΄, αλλά ο Kρέσιτς είπε «όχι». 1΄ πριν την εκπνοή του 45λέπτου, ήταν η σειρά του Αθανασιάδη να επιχειρήσει σουτ στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά δε βρήκε δίχτυα.

Στην επανάληψη, και πάλι ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά στερήθηκε αποτελεσματικότητας. Στο 50΄ το σουτ του Γεωργιάδη εξουδετερώθηκε από το κάθετο δοκάρι, ενώ στο 79΄ και πάλι το δοκάρι στάθηκε εμπόδιο στην προσπάθεια του Αθανασιάδη. Νωρίτερα (65΄), η μπάλα πέρασε λίγο άουτ σε εκτέλεση φάουλ του Nέτο.

Ο ΠΑΟΚ έψαξε το γκολ και στη συνέχεια, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Λάζαρ, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης (70’ Νιμανί), Γιάννου (80’ Παπάζογλου), Αθανασιάδης.

 

Αρης (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Φατί, Καζναφέρης (50’ Γιαννιώτας, 78’ Τριανταφυλλάκος), Παπαζαχαρίας, Ούμπιντες, Ακόστα, Καστίγιο (57’ Καπετάνος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply