Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Να λοιπόν που φτάσαμε στο σημείο από αυτή την εβδομάδα να διεξάγονται ταυτόχρονα τρία πρωταθλήματα υποδομών αφού ξεκινάει και η Κ14 . Κάτι που συμβαίνει για  πρώτη φορά.Τα προβλήματα πολλά και διάφορα. Η Επιτροπή υποδομών της ΕΠΣΠ καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε όλα να λειτουργήσουν καλά και χωρίς παρατράγουδα. Για το θέμα αυτό το μέλος της Επιτροπής Υποδομών Σταύρος Μορφόπουλος δήλωσε:  «Από το Σαββατοκύριακο  9-10/2/2019 η ΕΠΣΠ και η επιτροπή υποδομών για πρώτη φορά στην ιστορία θα διοργανώνει συγχρόνως 3 πρωταθλήματα υποδομών. Αυτά των Κ18-Κ16 & Κ14. Όλοι που αγαπούν το ερασιτεχνικό Πειραϊκό ποδόσφαιρο και ενδιαφέρονται για το μέλλον του ας αναλογιστούν την σημασία αυτού του γεγονότος μέσα στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε(γηπεδικά) όλοι καθημερινά ακόμη και για μια απλή προπόνηση. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι γι΄ αυτό και φορούν στολή οι ποδοσφαιριστές και ρούχα καθημερινότητας οι υπόλοιποι και σαν παιχνίδι που το απολαμβάνουν στα πολιτισμένα κράτη πρέπει να αντιμετωπίζεται σε όλα τα πρωταθλήματα. »…..

Όπως θα έχουν διαπιστώσει οι περισσότεροι φέτος στις  εκδηλώσεις για την κοπή της πίτας Πειραϊκών συλλόγων η παρουσία του κόσμου είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Κι αυτό λόγω των επικείμενων εκλογών μέσα στο χρόνο  Δημοτικών , Περιφερειακών και βουλευτικών . …Του χρόνου που θα έχουν τελειώσει  όλα αυτά , θα γυρίσουμε στα περυσινά…. επίπεδα .

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε  η τοποθέτηση του προέδρου του Αετού Κορυδαλλού Δημήτρη Μπούγα κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του συλλόγου. Ο πρόεδρος στην ομιλία του τάχθηκε ανοικτά υπέρ του νυν δημάρχου της πόλης Σταύρου Κασιμάτη που είναι πάντα κοντά στον Αετό  και τον βοηθά με κάθε τρόπο ενώ ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν την σημερινή  δημοτική αρχή . Πληροφορίες λένε ότι ο κ. Μπούγας ενδέχεται να είναι υποψήφιος με την παράταξη του κ. Κασιμάτη . Δεν ξέρω αν ισχύει . Αυτό που γνωρίζω με βεβαιότητα είναι αυτό που είδα με τα μάτια μου στην εκδήλωση. Τους υποψηφίους των άλλων παρατάξεων ,να αποχωρούν διακριτικά μετά την τοποθέτηση του προέδρου του Αετού…..

Μια πολύ σημαντική και συμβολική ενέργεια από τους Νέους Ευγενείας στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας τους. Βράβευσαν τον 11χρονο πρωταθλητή κολύμβησης Καραμπέτ Τουρακιάν που είναι κάτοικος της περιοχής , για τις μεγάλες επιτυχίες που έχει καταφέρει στην Ελλάδα και το εξωτερικό . Ένα παιδί με ειδικές ανάγκες που έχει αποδείξει ότι με πίστη και δύναμη ψυχής μπορεί να καταφέρει πολλά . Ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους  μας . Πολλά συγχαρητήρια για το παιδί – θαύμα καθώς και στην οικογένεια του για τη στήριξη που του παρέχει . Συγχαρητήρια και στην διοίκηση των Νέων Ευγενείας γιατί στο πρόσωπο του μικρού Καραμπέτ τίμησε την θέληση το πάθος  την προσπάθεια  και τη δίψα για διάκριση . Με αυτά τα συστατικά ξεπερνιούνται τα σωματικά προβλήματα…

Φτάσαμε στο σημείο να ασχολούμαστε αν θα έπρεπε να γίνει το ντέρμπι ΑΟ Καραβά – ΑΕ Μοσχάτου,  Δευτέρα ή  το Σαββατοκύριακο .Αυτό είναι το θέμα  που συζητείται  τουλάχιστον αυτή τη στιγμή και όχι αυτός καθεαυτός ο αγώνας και η κρισιμότητα του . Για να ελαφρύνουμε κάπως το κλίμα να πούμε ότι ο εξωδιοικητικός παράγοντας της ΑΕ Μοσχάτου Γιώργος Μαλαδάκης  κάνει μέσω της στήλης την δική του …πρόταση . « Να γίνει ο αγώνας την επόμενη Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου που είναι και η γιορτή των ερωτευμένων . Μήπως και βοηθήσει ο Άγιος Βαλεντίνος  και έχουμε μόνο αγκαλίτσες και φιλάκια !!»….

Την προσεχή Κυριακή και ώρα 18.00 ο ΑΟ Νέου Ικονίου μαζί με τον ΑΟ Πυθαγόρα Περάματος θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο Κλειστό Γυμναστήριο του Νέου Ικονίου. Θα  ακολουθήσουν βραβεύσεις καθώς και φιλικός αγώνας μεταξύ των παραγόντων των δυο ομάδων…..

Θερμά συλλυπητήρια στον αγαπητό μας φίλο Πειραιώτη Αθλητικογράφο Νίκο Αβραμίδη για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας  Μαίρης που έφυγε ξαφνικά χθες το πρωί από τη ζωή . Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο Νεκροταφείο   Σχιστού .Καλό παράδεισο Κυρία Μαίρη . Και επειδή μου είχατε πει πέρυσι σε μια εκδήλωση να προσέχουμε το παιδί σας , να ξέρετε ότι ο Νικόλας βρίσκεται σε καλά χέρια …