Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ερμής  Κορυδαλλού – Θύελλα Μοσχάτου 2-1

Published

on

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Ερμής Κορυδαλλού  επί της Θύελλας Μοσχάτου  με 2-1 στο ντέρμπι .

Οι γηπεδούχοι είχαν  τον έλεγχο  στο  μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα , απέναντι σε μια ομάδα που  έπαιξε με διπλή αμυντική ζώνη προσέχοντας περισσότερα τα νώτα της .

Το σκορ άνοιξε στο 19’ ο Κίτσιος με κοντινό πλασέ .

Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους που  δεν φάνηκαν καθόλου επιθετικά , ήλθε με αναπάντεχο τρόπο στο 26’. Με μακρινό σουτ ο Κωνσταντάκος έφερε το παιχνίδι στα ίσια και πάλι.

Ψάχνοντας λύσεις για να διασπάσει την οργανωμένη άμυνα της Θύελλας ο Δημήτρης Καλύκας , πέρασε στο παιχνίδι τους Τζανιδάκη και Κουβάτσο στο 61’ . Τρία λεπτά αργότερα( 64’) ο τελευταίος τον δικαίωσε και με σουτ εξ επαφής μετά από σέντρα του Κίτσιου πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Οι Μοσχατιώτες πάντως διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Λεμπέση υποστηρίζοντας ότι ο σκόρερ χρησιμοποίησε το χέρι του .

Η νίκη πάντως θεωρείται δίκαιη για τους Κορυδαλλιώτες που σε καμία περίπτωση δεν απειλήθηκαν . Η Θύελλα έδειξε επιθετικές αδυναμίες που ειδικά μετά την αντικατάσταση του Νταή στο ημίχρονο λόγω τραυματισμού έγιναν ιδιαίτερα κτυπητές . Να σημειωθεί ότι και οι τρεις αλλαγές της Μοσχατιώτικης ομάδας ήταν αναγκαστικές .

ΕΡΜΗΣ: Δράμπαλης, Σταθινάκης ( 61’ Τζανιδάκης), Αντωνίου, Λαζάκης, Νταλάκος, Μητρόπουλος( 61’ Κουβάτσος), Στακάι, Βύρης Κίτσιος, Μούτσας ( 90’ Θωμάς) .

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧ.: Γερογιάννης, Μπάλιος ( 68’ Μάρκος) , Ναρλιάν, Βερεσόγλου, Κωνσταντάκος , Κωστής, Νταής ( 46’ λ.τρ. Νίκας) , Σέχου (  36’ λ.τρ. Κούκιος) , Σταμάτης, Νικολόπουλος( 82’ λ.τρ. Γεωργιάδης), Εφέντη.