Connect with us

5ος Όμιλος

Ο Κατσικοκέρης έχασε δύο πέναλτι και ο Γιούχτας πήρε τον βαθμό στο Ρέθυμνο!

Published

on

Μοιραίος ο Κατσικοκέρης για την Επισκοπή – Σημαντικός βαθμός για Γιούχτα

Του Γιώργου Κουκουλάκη (prismasport.gr)

Μπορεί η Επισκοπή να πέτυχε ένα τέρμα και να κέρδισε δύο πέναλτι, όμως δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια καθώς ο Κατσικοκέρης αστόχησε ισάριθμες φορές από την «άσπρη» βούλα και ο Γιούχτας βρήκε τον τρόπο με ψαλιδάκι του Κουσίδη να ισοφαρίσει το γκολ του Βιέντ και να πάρει τον βαθμό με τελικό σκορ το 1-1.

Η Επισκοπή μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 9’ «άνοιξε» το σκορ με τον Βιέντ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε τον Κόλλια για το 1-0 των γηπεδούχων.

Μετά το γκολ ο Γιούχτας απείλησε με τον Ηλιόπουλο, που σούταρε εκτός περιοχής στο 18’, όμως το σουτ του κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία βέβαια χάθηκε από τους γηπεδούχους στο 28’ όταν ο Βιέντ ανατράπηκε από τον Κόλλια, ο διαιτητής έδειξε την «άσπρη» βούλα, όμως ο Κατσικοκέρης δεν κατάφερε να κερδίσει τον έμπειρο τερματοφύλακα της ομάδα των Αρχανών, ο οποίος έπεσε σωστά και μπλόκαρε την μπάλα.

Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του ημιχρόνου ήταν για τον Γιούχτα με τον Ηλιόπουλο να κάνει το σουτ από δεξιά μέσα στην μεγάλη περιοχή, όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και στην επαναφορά ο Τριανταφύλλου δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με αποτέλεσμα το 1-0 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Επισκοπή είχε μία ακόμη πολύ μεγάλη ευκαιρία από τα έντεκα βήματα, όμως ο Κατσικοκέρης, που πήρε το πέναλτι, το εκτέλεσε για δεύτερη φορά, όμως αστόχησε εκ νέου αυτή τη φορά, όμως η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι στο 56’.

Και όταν χάνεις τις ευκαιρίες, ο νόμος του ποδοσφαίρου σε τιμωρεί και ειδικά όταν οι ευκαιρίες είναι δύο πέναλτι!

Ο Γιούχτας κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 65’ μετά από πολύ όμορφο ψαλιδάκι του Ηλιόπουλου, η μπάλα κάπου κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1!

Μετά το γκολ η ομάδα των Αρχανών πήρε τα πάνω της και «άγγιξε» την ανατροπή με τον Σφυρογιαννάκη στο 90’ να μην καταφέρνει να σκοράρει καθώς είδε τους αμυντικούς της Επισκοπής να απομακρύνουν την μπάλα πριν περάσει την γραμμή.

Όμως δεν ήταν αυτή η τελευταία μεγάλη ευκαιρία στο ματς καθώς στο τρίτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι πίστεψαν ότι μπορούν να φύγουν νικητές, όμως ο Κατσικοκέρης δεν κατάφερε να κερδίσει τον Κόλλια για μία ακόμη φορά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι το τέλος και τον Γιούχτα να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Ρέθυμνο.

Συνθέσεις:

Επισκοπή: Χανιωτάκης, Λαζαρίδης, Σερβιλάκης, Ρούσσης, Σέχου, Χαλκιαδάκης (58′ Νάκας), Σουμπασάκης (79′ Ρικάρντο), Σωπασής (70′ Ζαχαρός), Κατσικοκέρης, Βιέντ, Σαββίδης

Γιούχτας: Kόλλιας, Κασσωτάκης, Κορτσινίδης (46′ Μαυρομάτης – 86′ λ.τρ. Λογοθέτης), Σταθόγλου, Ραπτάκης, Τζανής, Τσάτσος, Πλουσής (63′ Κουσίδης), Τριανταφύλλου, Βαρούχας (76′ Σφυρογιαννάκης), Ηλιόπουλος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply