Connect with us

Uncategorized

O Βελής στην Ριζούπολη..

Published

on

Να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος επιχείρησε ο Σταμάτης Βελλής…

Ο ισχυρός άνδρας της «κυανόλευκης» ΠΑΕ βρέθηκε την Τετάρτη 22/2 στη Ριζούπολη και μίλησε στους ποδοσφαιριστές μετά την προπόνηση δίνοντάς τους συγχαρητήρια για τη νίκη του Απόλλωνα στο εκτός έδρας ματς με τα Χανιά την Κυριακή 19/2.

«Συγχαρητήρια… Μπράβο! Παίξατε με πάθος στα Χανιά απέναντι σε μια καλή ομάδα. Τα πήγατε καλά και μου άρεσε η αγωνιστικότητά σας… Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά σας. Και να μην κερδίζατε, από τη στιγμή που αγωνιστήκατε με πάθος τα ίδια θα σας έλεγα» είπε, σύμφωνα με πληροφορίες του apollon1891.gr, o μεγαλομέτοχος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και πρόσθεσε: «Θέλω να προσέξετε ιδιαίτερα τα δύο επόμενα ματς, με τα οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος (με Ηλυσιακό εντός και ακολούθως με Ρουφ εκτός έδρας)… Πρέπει να δείξετε το ίδιο πάθος. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και αυτό έχει αποδειχθεί. Οι περισσότερες ομάδες είναι των ίδιων δυνατοτήτων… Ειδικά την Κυριακή παίζουμε με τους τελευταίους στη βαθμολογία. Αυτό δεν πρέπει να σας παρασύρει. Ο αντίπαλός μας δεν έχει να χάσει τίποτα, θα παίξει το παιχνίδι του», ήταν μερικά από τα λόγια του Βελλή στη σύντομη ομιλία του προς τους «κυανόλευκους».

Ακολούθως, ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα είχε και ολιγόλεπτη ιδιαίτερη συνομιλία με τον Στάθη Σταθόπουλο.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, η προπόνηση συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα, με τον Σωκράτη Τσουκαλά να βγάζει όλο το πρόγραμμα πλην του οικογενειακού διπλού, στο οποίο δεν πήρε μέρος για προληπτικούς λόγους, για να μην πιεστεί από ένα χτύπημα που “εισέπραξε” από τον αγώνα με τα Χανιά…

Οι «κυανόλευκοι» θα προπονηθούν και την Πέμπτη 23/2 στη Ριζούπολη.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply