Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (31/3/19)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

Έγραψε ιστορία η Λαμπερή Ελευσίνας

Μια από τις  πιο… «λαμπερές» σελίδα στην ιστορία της έγραψε η Λαμπερή Ελευσίνας, καθώς μετά από 11 χρόνια  ανήλθε ξανά στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΔΑ. Η ομάδα του Γιάννη Παναγιώτου επικράτησε την τελευταία αγωνιστική στο ντέρμπι κορυφής με 2-0 επί του πρωταθλητή Εθνικού Πανοράματος και εξασφάλισε στο φινάλε αυτή την περιπετειώδη άνοδο.

Οι Ελευσίνιοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο δεύτερο μέρος, χάρη στα τέρματα των Αδαμόπουλου(47’) και  Αθανασόπουλου(75’).

Το τελικό σφύργιμα του διαιτητή Χρέλια έστειλε στα ουράνια παίκτες και τεχνική ηγεσία, ενώ συγκηνιτική ήταν και η παρουσία του ιδρυτή του συλλόγου Μελέτη Λάσκου, μαζί με την διαχρονική ηγέτιδα του σωματείου, τη σύζυγό του Αθανασία.

ΛΑΜΠΕΡΗ: Χριστοφής, Δρούγος Μ.(61’ Αθανασόπουλος), Χρηστάκης, Λυμπέρης, Σίνος, Αδαμόπουλος, Τζαφέρης(79’ Ηλιόπουλος), Δρούγος Δ.(86’ Τζάνος), Γκίνης, Λογγαράκης, Βλαχόπουλος.  

ΕΘΝΙΚΟΣ: Γκούνας, Ράγγος, Σούτας(64’ Κυρίτσι), Ρόντο, Κατσαρός, Τσαλιάγκος(46’ Ιωάννου), Τσουτσάνης, Σαμπάνης, Κατσίκης(79’ Μανωλάς), Λούφης(71’ Μουταφτσής), Σαχσανίδης.

 

Ερμής Άνω Λιοσίων- Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας 3-1

 

 

Ο Ερμής Άνω Λιοσίων κατέβαλε στη «μάχη» της τρίτης θέσης τους αξιόμαχους Αγίους Αναργύρους Ελευσίνας με 3-1, μια νίκη όμως χωρίς αντίκρισμα λόγω της επικράτησης επίσης της Λαμπερής που πήρε την άνοδο.

Δυο γκολ για την ομάδα του Σάκη Κυριακόπουλου πέτυχε ο Πετρίδης(15’ 83’) και ένα ο Θεοφανίδης(49’).

Οι Ελευσίνοι μείωσαν σε 2-1 με τον Θεοδωρίδη(57’).

Διαιτήτευσε ο Καργάκος.

ΕΡΜΗΣ: Ματουσιάκ, Θάνος, Μυλωνόπουλος(52’ Στέφου), Πουμπουρίδης, Κίσσας, Καβουρίνος, Παπάζογλου, Κοντογιάννης(85’ Γκέρτσος), Ιακωβίδης(67’ Χατουτσίδης), Πετρίδης(86’ Σοπίδης), Θεοφανίδης.

ΑΓΙΟΙ: Κατσανεβάκης, Φυσαράκης(62’ Ζαμπέτας), Πίνης(62’ Καλατζάκος), Σύρος, Κοβιός(68’ Λαζαρίδης), Παρίσης, Κατσογιάννης(52’ Χαμηλάκης), Μπασέτας, Ρούσσος, Τσέκα, Θεοδωρίδης.

 

ΑΕ Ζεφυρίου- Ίκαρος Νεοκτίστων 5-1

 

Η ΑΕ Ζεφυρίου επικράτησε στο φινάλε του πρωταθλήματος με 5-1 επί του Ικάρου Νεοκτίστων, όμως η γιορτή που έστησαν στα Νεόκτιστα οι δυο ομάδες με την λήξη της αναμέτρησης έκλεψε την παράσταση.

Το τελικό σφύργιμα του διαιτητή Μπούρδου, βρήκε τις δυο ομάδες αγκαλιά, να γλεντούν και να αποχαιρετούν με ένα όμορφο τραπέζι, πλούσιο σε σουλβάκια, ποτά και αναψυκτικά στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου την αγωνιστική χρονιά που ολοκλήρωθηκε.  Μαζί τους και το διαιτητικό τρίο του αγώνα με τον παρατηρητή και τον γιατρό της συνάντησης. Μια ξεχωριστή τελετή λήξης από τα δύο σωματεία, που ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο το ρόλο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και την ομορφιά που θα έπρεπε να έχουν όλα τα παιχνίδα του πρωταθλήματος…

Για την ιστορία τα γκολ της ομάδας του Παναγιώτη Λουμάκη πέτυχαν οι Κουτσούμπας(10’, 72’),  Νικολάου(18’, 60’) και  Παπαντώνης(20’ αυτογκόλ).

Για τον Ίκαρο σκόραρε ο Σιδηρόπουλος στο  26’ με  πέναλτι.

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Μποζίκης, Σερεμέτης, Σιρινίδης(75’ Χαλιλόπουλος), Μπακόπουλος(53’ Λέλος), Καλαμιώτης, Πιπίνης, Χατζηγιάννης(60’ Ιωασηφίδης), Νικολάου, Σπυρόπουλος, Κουτσούμπας, Ζέρβας.

ΙΚΑΡΟΣ: Ελευθεριάδης, Ρούσσος, Παπαντώνης, Λαουνάρος Ε., Ντε Κραν, Μυλωνάς(73’ Λαουνάρος Σ.), Ζώτο, Μπετσόλι, Σιδηρόπουλος, Φωτιάδης, Μάμμας(84’ Βαλσαράς).