Connect with us

Γ Εθνική

Φιλική τεσσάρα ο Πλατανιάς

Στον Κισσαμικό

Published

on

Η πρωτοπόροw ομάδα της Football League Πλατανιάς Χανίων, επικράτησε σε σημερινό φιλικό κόντρα στον Κισσαμικό με σκορ 4-1. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ταυρωνίτη και μοναδικός απών για την ομάδα του Τίμου Καβακά, ήταν ο πορτιέρο Γιώργος Λαζαρίδης, ενώ σαν αλλαγή συμμετείχε και ένα νέος ποδοσφαιριστής από την ομάδα Νέων του σωματείου, ο Οδυσσέας Ντούπης. Στα του παιχνιδιού, ο Πλατανιάς προηγήθηκε στο 4ο λεπτό με τον Άρμπι Δράμι, ενώ διπλασίασε τα τέρματα του με την συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα, όταν ο Μιρτσέτας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Βλαχάκη. Στο δεύτερο μέρος, ο Κισσαμικός ανέβασε ρυθμό και μείωσε στο 57′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Περράκη. Το τελικό σκορ για τους «ερυθρόλευκους» διαμορφώθηκε στα τελευταία πέντε λεπτά της συνάντησης, όταν ο Ναζλίδης στο 86′ και Μαραγκουδάκης στο 88′ διαμόρφωσαν το τελικό 4-1.

 

Πλατανιάς: Παπαδόπουλος (63′ Γκολέμης), Κουρτεσιώτης (46′ Παληγεώργος), Τσοντάκης, Τζανής (46′ Παπαζούδης), Μαραγκός (46′ Ραπτάκης), Γκονζάλες (46′ Ντούπης), Μανουσάκης (46′ Δέντσας), Πάγκαλος (46′ Μαρτσάκης), Δράμι (46′ Ναζλίδης), Μιρτσέτα (46′ Μαραγκουδάκης), Χαικάλης (46′ Δρακάκης)

 

Κισαμικός: Βλαχάκης, Δαμανάκης, Παπακαστρίσιος (80′ Αποστολάκης), Φραγκιουδάκης, Μπουρμπάκης (73′ Βαρουχάκης), Χαλκιαδάκης (60′ Ντόντα), Ανιάγκμπε. 79′ (Μπαγλαντζής), Κουλάκης, Ντεντάκης (72′ Σουχλάκης), Σταυρακάκης (60′ Ντόντα), Περράκης (72′ Τσενακάλ)

 

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply