Connect with us

Γ Εθνική

O Πανθρακικός ισόπαλος 2-2 στα Γιαννιτσά..

Published

on

Μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Football League έχασε ο Πανθρακικός, ο οποίος στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 στα Γιαννιτσά με την τοπική Αναγέννηση.

 

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη με τον βαθμό που πήρε είναι μόνη στην δεύτερη θέση με 33 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον πρωτοπόρο Πλατανιά, ενώ η Αναγέννηση έφτασε στους 23.

 

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό ειδικά στο τέλος της αναμέτρησης που έσπασαν “καρδιές”. Ο Πανθρακικός από νωρίς έδειξε τις διαθέσεις του και κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, με τους Βαγγελόπουλο (22′) και Μίνγκα (29′).

 

Η ομάδα της Κομοτηνής επαναπαύθηκε σε αυτό και η Αναγέννηση Γιαννιτσών που μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε με τα γκολ των Κυζιρίδη (55′) και Τζεβελέκη (82′) να φτάσει στην ισοφάριση.

 

Στο 88′ ο Πανθρακικός κέρδισε πέναλτι από χέρι του Τέλλου (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα), αλλά ο Χλωρός που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αποστόλου και έτσι το 2-2 έμεινε μέχρι το τελευταίολ σφύριγμα του διαιτητή.

 

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα:

 

Παρασκευή (24/2)

 

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Πανθρακικός 2-2

 

(55′ Κυζιρίδης, 82′ Τζεβελέκης-22′ Βαγγελόπουλος, 29′ Mίνγκας)

 

Στο 89′ αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι ο Χλωρός για τον Πανθρακικό, ενώ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τέλλος για την Αναγέννηση.

 

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Αποστόλου, Αποστολίδης, Τσικνίδης, Τέλλος, Σπαθάρας, Σερέτης, Μπαξεβάνος (81′ Τζεβελέκης), Ντατίδης, Κυζιρίδης, Στεργίδης (90′ Καρπούζης), Γιόνδης (19′ λ.τρ. Στεφανίδης).

 

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Βαγγελόπουλος, Μακρυδημήτρης (84′ Μπέλιτς), Μπαλού (57′ λ.τρ. Λιαπάκης), Μίνγκας (71′ Χλωρός), Πόνσε, Μπαϊκαρά, Κοντογουλίδης.

 

Κυριακή (26/2)

 

ΑΕΛ Καλλονής-Παναχαϊκή (15.00)

 

Πανσερραϊκός-Βύζας Μεγάρων (15.00)

 

Ηρακλής Ψαχνών-Βέροια (15.00)

 

Φωκικός-Πιερικός (15.00)

 

Αγροτικός Αστέρας-ΑΕΛ (15.00)

 

Θρασύβουλος-Εθνικός Αστέρας (15.00)

 

Δευτέρα (27/2)

 

Αναγέννηση Επανομής-Καλλιθέα (15.00, ΟΤΕ TV)

 

Διαγόρας-Πλατανιάς

 

Ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί, σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία ανακαλεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της ΠΑΕ Διαγόρας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply