Connect with us

Uncategorized

Δύσκολη νίκη της Ζακύνθου 1-0 επί των Χανίων

Nίκη βάλσαμο για την Ζάκυνθο..

Published

on

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο αγώνας της Ζακύνθου με τον ΑΟ Χανίων που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο του Μαχαιράδου και στον οποίο η Ζάκυνθος επικράτησε 1-0 των φιλοξενούμενων.

Το παιχνίδι άνοιξε την 10η αγωνιστική, οι υπόλοιποι αγώνες της οποίας διεξάγονται αύριο.

Η νίκη αυτή ήταν μόλις η δεύτερη σε πέντε εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα και επετεύχθη στο γήπεδο του Μαχαιράδου το οποίο χρησιμοποίησε για πρώτη φορά ως έδρα η Ζάκυνθος.

Το χρυσό… γκολ σημείωσε ο Ηλίας Τσιριγώτης στο 22΄ με ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν καλό ποιοτικά με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εκρηκτικά στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν.

Μάλιστα, στο τέλος του πρώτου μέρους τα Χανιά ήταν αυτά που απώλεσαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά με στόχο πίεση ψηλά ώστε να έρθει η ισοφάριση, όμως η Ζάκυνθος κράτησε το υπέρ της σκορ και μάλιστα προς το τέλος του ματς ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Πολλή καλή ήταν η διαιτησία του Ρούσσου – Μπεκερτζή Γεώργιου ο οποίος έκανε “ντεμπούτο” στη Γ΄ εθνική.

Κίτρινες κάρτες είδαν: Μπακάκης, Φάμπιο Μορέιρα για τους φιλοξενούμενους και Γεωργίου, Τσιριγώτης, Κόντι για τους γηπεδούχους.

ΑΠΣ Ζάκυνθος: Γεωργίου Αθ., Λιβέρης, Σαμαράς, Κόντι, Κωστάκης (59΄λ.τρ. Βυθούλκας Ι.), Κυπαρίσσης (76΄Μπάστας), Πέττας, Διαμαντόπουλος, Τσιριγώτης, Στρατομήτρος, Χαρτσιάς (87΄ Καλλιβωκάς)

Α.Ο. Χανίων: Καλογεράκης, Μπακάκης, Μποχώνης, Βουρβαχάκης, Τσάντσης, Σελινιωτάκης, Καμπλιώνης (86΄ Τζανάκης), Πλουσής (57΄ Ανωγειανάκης), Νούνο Μορέιρα (80΄ Παπαδάκης), Φάμπιο Μορέιρα, Μπρατσιάνι

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply