Connect with us

Uncategorized

Ματσάρα.. στην Βάρη πήρε την ισοπαλία ο Ατρόμητος Πειραιά..

Τα έχουν και οι δύο με τον ρέφερι Μακρή από την Αργολίδα…

Published

on

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στην Βάρη, όπου ο Κ. Αστέρας για δεύτερη συνεχόμενη φορά δέχθηκε γκολ στην εκπνοή, με τον Ατρόμητο Πειραιά να παίρνει το σπουδαίο 2-2.

Ο Ατρόμητος που ήταν εξαιρετικός στο ΄ μέρος, προηγήθηκε στο 35΄ με προσπάθεια του Λοιζίδη, ενώ είχε δύο ακόμη καλές φάσεις για να τελειώσει το παιχνίδι

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβηκαν, κι έφθασαν στην ισοφάριση στο 66΄ με τον Ξηντάρα.

Για να φθάσουμε στα δραματικά τελευταία λεπτά, καθώς στο 86 ΄ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Περιάλη, από τον Θωμόπουλο, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Στρατής πετυχαίνοντας το 2-1.

Όμως στις καθυστερήσεις ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μαζαράκη, που το εκτέλεσε εύστοχα ο γκολκήπερ Θωμόπουλος ισοφαρίζοντας στο τελικό 2-2

Με λάθη η διαιτησία του Μακρή (Αργολίδας), έχουν παράπονα και οι δύο ομάδες.

ΑΣΤΕΡΑΣ : Πανόπουλος, Κοζής, Καμπάσης, Πλίτσης, Λιόλιος (20′ λ.τρ. Ζορμπάς), Στρατής, Πιττατράς, Καλαμίτσης (53′ Περιάλης, Παπαϊωάννου (38 λ.τρ. Ξηντάρας), Παπαδημητρόπουλος, Παπαδόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θωμόπουλος, Μπέλιας, Γαβαλλάς (88′ Καγιώργης), Γεωργούλης, Μαζαράκης, Νταλάκος (81΄ Μανουλίδης), Σταθόπουλος, Λοίζίδης, Δανασής, Τριανταφυλλίδης, Μυλωνάς (73′ Στεφανής)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply