Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Χαραυγιακός 1-0 τα Σούρμενα..(φωτο)

Πάει για πρώτη πεντάδα..

Published

on

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Χαραυγιακός απέναντι στα Σούρμενα, όπου και επικράτησε με 1-0. Η ιστορική ομάδα της Ηλιούπολης, με αυτό το αποτέλεσμα, διώχνει οριστικά τα σύννεφα του υποβιβασμού που πήγαν να δημιουργηθούν και πλέον βάζει στόχο για να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν από νωρίς το σκορ, όταν ο Τσαφταρίδης μετά από προσωπική ενέργεια από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 για τους «νερατζούρι». Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το σουτ του Θεοδώρου στο 27′, μπλόκαρε ο Κωνσταντάρας, ενώ η προσπάθεια του ίδιου ποδοσφαιριστή στο 41′, κατέληξε άουτ. Στην αμέσως προηγούμενη φάση στο 40′, η εκπληκτική πάσα του Μακρίδη προς τον Μπρούνο ήταν λίγο πιο δυνατή από όσο χρειαζότανε, ώστε ο Βραζιλιάνος άσσος να βγει τετ-α-τετ με τον Λύρο. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιώργου Μπουντούρη, έκλεισε καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Κωνσταντάρα, ο όποιος ήταν παρών όποτε χρειάστηκε και μόνο στα τελευταία δέκα λεπτά ένιωσε πίεση. Νωρίτερα και στο 75′, ο Μπρούνο έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να κάνει το 2-0, σε τετ-α-τετ με τον Λύρο, όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο, με τον πορτιέρο των «μελανέρυθρων» να μπλοκάρει. Στο 80′ το φάουλ του Λεβέντη βρήκε στο τείχος και για λίγα εκατοστά έφυγε κόρνερ. Στο 86′ ο Παπαδάκης έβαλε σωτήρια το πόδι του, προλαβαίνοντας τον Μπουγατσιά πριν γίνει επικίνδυνος. Στο 88′ ο Κωνσταντάρας έκανε την απόκρουση του αγώνα, αφού νίκησε στο τετ-α-τετ τον Τσαλέκου. Στο 90′ και μετά από φάση διαρκείας, ορθώς ακυρώθηκε γκολ των Σουρμένων, για φάουλ πάνω στον Κωνσταντάρα. Τέλος στο 70′ οι φιλοξενούμενοι, διαμαρτύρονται για πέναλτι πάνω στον Μπουγατσιά, αλλά ο Παπαγεωργίου που ήταν κοντά στην φάση έδειξε «παίζετε».

Καλή η διαιτησία του Αθηναίου ρέφερι, που είχε για βοηθούς, τους Μπάγια και Ρηγόπουλο.

 

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Κωνσταντάρας, Παπαδόπουλος(46′ Τόπι), Παπαδημητρίου, Παπαδάκης, Λυμπερόπουλος, Τσούγκος, Τσαφταρίδης, Κρητικός, Γούσης(70’Κοροπούλης),Μακρίδης, Μπρούνο(88′ Μπιρμπιλής)

 

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Λύρος, Μετλίου, Σαμικός(80′ Σμπιράκης), Αργάνης, Κουστουμπέκης, Μιχαηλίδης(55′ Ρισβάς), Μπουγατσιάς, Θεοδώρου, Λεβέντης, Τσαλέκου, Χριστόπουλος(57′ Μακρογκίκας)

Κωνσταντίνος Ράπτης

*Για τις φωτογραφίες ευχαριστούμε τον Χρήστο Χοστικίδη και το sportifico.blogspot.com

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply