Connect with us

Uncategorized

Στην κορυφή ο Φωστήρας 4-2 την Ρόδο..

Συνεχίζει νικηφόρα ο Φωστήρας..

Published

on

Η ομάδα του Ταύρου επικράτησε δύσκολα της Ρόδου με 4-2 και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Ελπιδοφόρο.

Στο 7′ ο Ντεντόπουλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια οι Ροδιτες με δυο τέρματα του Γκίνη στο 16′ και 36′ κατάφεραν να πετύχουν την ολική ανατροπή, παίρνοντας παράλληλα το προβάδισμα. Στο 38′ ο Τασούλης έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Τερζής με ωραία κεφαλιά από το ύψος της μιρκής περιοχής έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε το 80′ ο Δωροβίνης με ωραίο πλασέ. Στο 92′ ο Μπανιάς θα μπορούσε να είχε κάνει το 5-2, όμως το σουτ πυο επιχείρησε αρχικά απέκρουσε ο Ροδανάκης με τη μπάλα στη συνέχεια να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του πορτιέρο των νησιωτών.

Διαιτητής ήταν ο Μπορτζάρης (Αχαϊας)

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος, Κόπελας, Τασούλης (77′ Κατσιγιάννης), Ζίζηλας, Τερζής, Μπανιάς, Τσοπανάκος (85′ Γεωβργόπουλος), Δωροβίνης, Ντεντόπουλος, Μπεθάνης, Βλάχος (75′ Μπούκουρης)

 

ΡΟΔΟΣ: Ροδανάκης, Διακοβασιλείου, Καντιμοίρης, Παπαδόπουλος, Πελέκης, Θαμνόπουλος, Δανάς, Καλημέρης (56′ Φράγκος), Καταπόδης, Γκινής (90′ Χατζηπαυλής), Ορφανίδης (90′ Νίκανδρος)

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply