Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αστέρας 2004 – Διάνα Ηλιούπολης 2-1

Μένει στην κατηγορία ο Αστέρας 2004..

Published

on

Νίκη που ισοδυναμεί με παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο Αστέρας 2004, όπου και επικράτησε της Διάνας με 2-1. Αντίθετα ο σύλλογος της Ηλιούπολης βρίσκεται με το ένα πόδι στην Β’ κατηγορία. Αν και οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν στο 16′ με τον Μιχάλη, εντούτοις δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το υπέρ τους προβάδισμα και να φύγουν έστω με την ισοπαλία από το γήπεδο της Νήαρ Ήστ. Οι γηπεδούχοι μετά από αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος έφτασαν στη νίκη, με τον Γιαννουλάκη να γίνεται ο ήρωας του παιχνιδιού. Ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» με τα δικά του τέρματα στο 56′ και 81′, έφερε «τούμπα» την αναμέτρηση και χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Διαιτητής ήταν ο Χριστοδούλου και βοηθοί του οι Ακριβός και Ελευθερίου.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ 2004: Αθανασόπουλος, Σκούρας Δημάκης(46′ Παπαδάτος), Αντωνόπουλος, Βασιλάκης, Χαζίσας(38′ Αρντίτ), Πρασσάς, Βιτζηλαίος, Γιαννουλάκης, Καλύβας, Ψαραδέλης(67 λ. τρ. Μπουφίδης)

 

ΔΙΑΝΑ: Τσιτσιλιάς, Κωνσταντόπουλος, Σάρας, Καρίντζης, Απέργης, Κοντογιάννης, Μιχάλης 64′(Γκοργκόλης λ. τρ.- 75’Χούδρας), Ανδρεάκενας, Αγαλιανός, Ματσάγκος, Παπαντωνίου(57′ Νικόλι)

Κωνσταντίνος Ράπτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply