Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καματερό: Ανανέωσε ο Κουνάδης-“Έχει πολλά να δώσει το Καματερό ακόμη”

Published

on

Φέτος το Καματερό θα μπορούσε σαν ένα τρένο που δεν είχε σταματημό, αφού βάδιζε μόνο ευθεία και δεν είχε φρένα.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και κόσμος παρέμεινε ενωμένος από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία αγωνιστική, με το σύλλογο των δυτικών προαστίων να κατορθώνει να κόψει πρώτος το νήμα και να επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία των Αθηνών.

Ολα αυτά φυσικά για να συμβούν, λειτούργησαν και κάποιοι παράγοντες σωστά για να μπει το νερό στο αυλάκι.

Εκείνο το πρόσωπο που είχε τη μεγαλύτερη ευθύνη βάσει των επιλογών που έκανε μετά τη διοίκηση ήταν ο προπονητής, Νίκος Κουνάδης.

Ο έμπειρος κόουτς που τα προηγούμενα χρόνια είχε δώσει τα διαπιστευτήρια του με πολύ δουλειά με καθημερινή προπόνηση έδωσε το κάτι παραπάνω αποτελώντας τον αρχιτέκτονα της πειτυχίας.

Ο ίδιος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους “νερατζούρι” μιλώντας για τους λόγους που προχώρησε αυτή τη κίνηση λέγοντας:

“Οι λόγοι που ανανέωσα έχουν να κάνουν με την ομάδα. Έχει συνέχεια το Καματερό αφού δεν πρέπει να μείνουμε στην άνοδο. Θέλω να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο το ποδόσφαιρο που παίζουμε αλλά θεωρώ ότι έχουμε παραπάνω ταβάνι και πρέπει να παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικοί. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές, το κλίμα είναι οικογενειακό, υπάρχει ταύτιση απόψεων και όλα θα πάνε καλά. Έχουμε πολλά να δείξουμε σαν Καματερό και στην Α’ ΕΠΣΑ”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πλάνο της ομάδας την επόμενη σεζόν υποστηρίζοντας

“Η προετοιμασία θα ξεκινήσει αρκετά νωρίς. Περίπου στις αρχές Αυγούστου θα πατήσουμε γήπεδο. Τώρα αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην διαδικασία του ξεκαθαρίσματος του ρόστερ για τη νέα σεζόν. Αντίθετα κοιτάμε όσοι μείνουν να βοηθήσουν αλλά γενικά δεν θα κάνουμε πολλές αλλαγές αφού θα αποκτήσουμε δυο με τρεις παίκτες με εμπειρία και ποιότητα. Θα κινηθούμε στην αγορά για να αποκτήσουμε παίκτες που αγωνίζονται στον άξονα ενώ έχουν εντοπιστεί κάποιοι στόχοι”.

Τέλος να σημειωθεί οτι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τα μέσα Ιουνίου.